«Εγώ και ο Άλλος μου Εαυτός, η Σκιά μου» της Εύας Πετροπούλου-Λιανού. Δωρεάν e-book«Εγώ και ο Άλλος μου Εαυτός, η Σκιά μου»

Συγγραφέας: Εύα Πετροπούλου-Λιανού

ISBN: 978-618-5040-42-0

Έκδοση: Εκδόσεις Σαΐτα

Σύντομη περίληψη

Το παραμύθι «Εγώ και ο Άλλος μου Εαυτός, η Σκιά μου» είναι μια ιστορία για ενήλικες. Μια ιστορία που καλεί τον αναγνώστη, να ανακαλύψει τον εαυτό του, να τον αγαπήσει όπως είναι και να τον αποδεχτεί. Έπειτα θα μπορέσει να αγαπήσει και τον συνάνθρωπό του. Ένα παραμύθι για ενήλικες που δίνει τη δυνατότητα στον αναγνώστη να κάνει την αυτογνωσία του αλλά και να μάθει για τη δύναμη της Αγάπης.

Συντελεστές

Εικονογράφηση: Άννα Γιαννακίδου

Επιμέλεια, Διορθώσεις, Σελιδοποίηση: Ηρακλής Λαμπαδαρίου

Κατεβάστε το βιβλίο σε pdf

Download

Η Εύα Πετροπούλου-ΛιανούΗ Εύα Πετροπούλου-Λιανού γεννήθηκε στο Ξυλόκαστρο όπου και ολοκλήρωσε τις βασικές σπουδές της. Αγαπούσε τη δημοσιογραφία από μικρή, οπότε αποφασίζει να κάνει επάγγελμα τη μεγάλη της αγάπη και παρακολουθεί μαθήματα δημοσιογραφίας στη σχολή του ΑΝΤ1. Τελειώνοντας τις σπουδές της, κάνει την πρακτική της ως ελεύθερη ρεπόρτερ σε διάφορες δημοσιογραφικές εκπομπές. Το 1994 φεύγει για τη Γαλλία όπου εργάζεται ως δημοσιογράφος στη γαλλική εφημερίδα «Le LIBRE JOURNAL». Η αγάπη για την Ελλάδα όμως την κερδίζει. Επιστρέφει στην ηλιόλουστη πατρίδα, κι από το 2002 ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Ιστότοπος βιβλίου: Εκδόσεις Σαΐτα

Άδεια διανομής: Creative Commons