Το «Κοινωνικό Σχολείο» θέμα της αυριανής σύσκεψης στο Υ.ΠΑΙ.Θ.Το «Κοινωνικό Σχολείο» θέμα της αυριανής σύσκεψης στο Υ.ΠΑΙ.Θ.

Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 22 Ιουλίου 2014, στις 13:00, στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Στην σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Ανδρέας Λοβέρδος, ο Υπουργός Υγείας, κ. Μάκης Βορίδης, ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Κώστας Κουκοδήμος, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Γιάννης Ανδριανός, ο Υπεύθυνος Υγείας και Παιδείας του γραφείου του Πρωθυπουργού, κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης, η Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., κα Τζένη Κρεμαστινού, ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχικής & Σεξουαλικής Υγείας, κ. Θάνος Ασκητής και ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ, κ. Κώστας Παναγόπουλος.

Η σύσκεψη θα γίνει στο πλαίσιο της συνεργασίας των Υπουργείων και των φορέων για το «κοινωνικό σχολείο» που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές στα θέματα του ρατσισμού, της διατροφής, της σωματικής άσκησης, της πρόληψης νοσημάτων, της σχολικής βίας, της σεξουαλικής αγωγής και των σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσημάτων, του εθισμού στα ναρκωτικά, του ίντερνετ και των πρώτων βοηθών.