Ξεκινά η Β’ περίοδος του 2014 για το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου ΘεσσαλονίκηςΞεκινά η Β’ περίοδος του 2014 για το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Θεσσαλονίκης

Τη Δευτέρα 7 Ιουλίου ξεκινά η Β’ περίοδος  (δεύτερο εξάμηνο 2014) του προγράμματος «Κοινωνικό Παντοπωλείο» από τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Η συγκεκριμένη δομή λειτουργεί στο Δήμο από το 2010 σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία “Κοινωνικό Παντοπωλείο” που ίδρυσε η εταιρία γενικού εμπορίου Μαρινόπουλος Α.Ε. και στεγάζεται σε χώρο επί της οδού Μοναστηρίου 124, παρέχοντας δωρεάν είδη παντοπωλείου, απορρυπαντικά, κατεψυγμένα προϊόντα, ενδύματα, είδη οικιακού εξοπλισμού και παιχνίδια σε οικογένειες και μεμονωμένα άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Κάθε εξάμηνο εξυπηρετούνται 200 άπορες οικογένειες, με την επίδειξη ειδικής κάρτας. Από την ερχόμενη Δευτέρα θα λάβουν μέρος στο πρόγραμμα οι νέοι δικαιούχοι, οι αιτήσεις των οποίων έγιναν δεκτές από το Δήμο Θεσσαλονίκης, μετά από σχετική ανακοίνωση που προηγήθηκε για την εκδήλωση ενδιαφέροντος.