«Συναυλία-Διαλέξεις: Συναίσθημα κατά Ιπποκράτη-Ιωάννη Δαμασκηνό» από την ΕΛΕΠΨΥΣΕΠ«Συναυλία-Διαλέξεις: Συναίσθημα κατά Ιπποκράτη-Ιωάννη Δαμασκηνό» από την ΕΛΕΠΨΥΣΕΠ

Η Ελληνική Εταιρία για την Προαγωγή της Ψυχιατρικής και των Συναφών Επιστημών (ΕΛΕΠΨΥΣΕΠ) διοργανώνει υπό τη Αιγίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) την ειδική εκδήλωση:

«Η ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΟΥΣ: ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΜΕ ΠΡΟΚΛΑΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ».

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Κτήριο του Παλαιού Πανεπιστημίου στην Πλάκα, οδός Θόλου 5, την Τρίτη 8 Ιουλίου 2014, ώρα 19.30.

Ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ κ. Θ. Πελεγρίνης θα προεδρεύσει της εκδήλωσης αυτής με συμπροέδρους τον Πρόεδρο της ΕΛΕΠΨΥΣΕΠ κ. Κώστα Ρ. Σολδάτο, τον Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής Μ. Μπέγζο και τους Καθηγητές κ.κ. Γ. Ανδρούτσο και Χ. Παπαγεωργίου. Ομιλητές θα είναι οι Καθηγητές του ΕΚΠΑ κ.κ. Γ. Ανδρούτσος (Ιστορία της Ιατρικής), Χ. Παπαγεωργίου (Ψυχιατρικής), Κ. Κορναράκης (Χριστιανικής Ηθικής) και η Ψυχίατρος Α. Πίγκου, ενώ τα έργα προκλασικής μουσικής θα ερμηνεύσουν η κ. Έφη Μηνακούλη (μέτζο σοπράνο, θεόρβη, λαούτο) και η κ. Κατερίνα Κτώνα (τσέμπαλο).

Κατεβάστε το πρόγραμμα της εκδήλωσης: εδώ