Παρουσιάστηκε το συλλεκτικό λεύκωμα «Success Stories Θεσσαλονίκης – ιστορίες επιτυχίας» Παρουσιάστηκε το συλλεκτικό λεύκωμα «Success Stories Θεσσαλονίκης – ιστορίες επιτυχίας» 

Το συλλεκτικό λεύκωμα «Success Stories Θεσσαλονίκης – ιστορίες επιτυχίας» στο οποίο περιλαμβάνονται 21 εδραιωμένες-καταξιωμένες επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής παρουσιάστηκε την Τρίτη 6 Μαΐου 2014 στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του δημαρχείου.

Η έκδοση του λευκώματος αποτελεί μια πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της προσπάθειας να καταδείξει τη σημασία που αποδίδει στην αξία του επιχειρείν και να συμβάλλει ουσιαστικά, με τα μέσα που διαθέτει, στην υποστήριξη της επιχειρηματικότητας. Διοργανώνεται σε συνεργασία με την εκδότρια εταιρία «Koufalis Media Corp S.A», το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης «Europe Direct» του Δήμου Θεσσαλονίκης και την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας «Θεσσαλονίκη 2014».

Το λεύκωμα παρουσίασαν η Αν. Καθηγήτρια Διοίκησης Επιχειρήσεων-Επιχειρηματικότητας, Τμ. Βαλκανικών Σλαβικών & Ανατολικών Σπουδών Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Κατερίνα Κ. Σαρρή, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εκδότριας εταιρίας «Koufalis Media Corp S.A», Σπύρος Κούφαλης.

Στην έκδοση που θα κυκλοφορήσει στη Θεσσαλονίκη, αλλά και πανελλαδικά, συμπεριλαμβάνονται 21 επιχειρήσεις, οι οποίες βρίσκονται στο χώρο του Δήμου Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής, λειτουργούν με επιτυχία επί σειρά ετών και επιλέχθηκαν με αντικειμενικά κριτήρια όπως, καινοτομία, εξωστρέφεια, ανάπτυξη και δημιουργικότητα.

Η επιλογή των επιχειρήσεων που παρουσιάζονται στο λεύκωμα έγινε από Κριτική Επιτροπή που αποτελούσαν εκπρόσωπος του Δήμου Θεσσαλονίκης, της εκδότριας εταιρείας «Koufalis Media Corp S.A.», του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.