Μήνυμα του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων για την 25η ΜαρτίουΜήνυμα του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων για την 25η Μαρτίου

Μετά το τέλος της σημερινής παρέλασης,  ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Συμεών Κεδίκογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Δεν είναι τυχαίο που και στις δυο μας εθνικές επετείους οι Έλληνες γιορτάζουμε, όχι τα επινίκια, αλλά την έναρξη του Αγώνα. Έναν Αγώνα που τον συναντάμε σε κάθε φάση της ελληνικής Ιστορίας. Έναν τέτοιο Αγώνα δίνουμε και σήμερα. Αγώνα για μια πατρίδα πραγματικά ανεξάρτητη, που θα στέκεται στα πόδια της, δίχως δεκανίκια, δίχως δανεικά.

Είμαστε κοντά στο να γυρίσουμε τη σελίδα. Και θα τα καταφέρουμε, αν όλοι οι Έλληνες σταθούμε ενωμένοι μπροστά στις αναγκαίες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, με ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης. Το χρωστάμε στα παιδιά μας. Συγχαρητήρια στη μαθητιώσα νεολαία που παρήλασε με πραγματικά εθνικό φρόνημα και χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες για αυτή τη μεγάλη εθνική αλλά και θρησκευτική εορτή».