«Φτιάξτε το δικό σας ηλεκτρονικό βιβλίο»: στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης«Φτιάξτε το δικό σας ηλεκτρονικό βιβλίο»: στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 9 έως 12 ετών με τίτλο «Φτιάξτε το δικό σας ηλεκτρονικό βιβλίο» θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη (Εθνικής Αμύνης 27) από την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014.

Το πρόγραμμα που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το ινστιτούτο ψηφιακής μάθησης «ΝΟUS» (Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός) θα φιλοξενείται στο ισόγειο της βιβλιοθήκης κάθε Παρασκευή κατά τις ώρες 18:00 – 20:00 έως και τις 16 Μαΐου.

Στο πλαίσιο των εργαστηρίων τα παιδιά θα μάθουν να δημιουργούν το δικό τους ηλεκτρονικό βιβλίο με κείμενα και φωτογραφίες της επιλογής τους. Οι ομάδες που θα δημιουργηθούν θα περιλαμβάνουν έως 12 άτομα, στα οποία θα παρέχεται ο απαραίτητο ηλεκτρονικός εξοπλισμός.

Η συμμετοχή δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση. Απαιτείται δήλωση συμμετοχής στο τηλεφωνικό νούμερο 2310 374808 (κ. Κωνσταντίνος Βόγδανος).