Με μεγάλη προσέλευση συνεχίζεται στο «Κατώι του Βιβλίου» το Παζάρι Βιβλίου της ΘεσσαλονίκηςΜε μεγάλη προσέλευση συνεχίζεται στο «Κατώι του Βιβλίου» το Παζάρι Βιβλίου της Θεσσαλονίκης

Το μεγαλύτερο Παζάρι Βιβλίου της Θεσσαλονίκης συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία.

Η ανοδική του πορεία έδωσε τη δυνατότητα στον Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας να καλύψει όλο το φάσμα των εκδόσεων.

Καθημερινά το Παζάρι Βιβλίου επισκέπτονται βιβλιόφιλοι από όλη τη Θεσσαλονίκη, φοιτητές, σπουδαστές, μαθητές, εκπαιδευτικοί από τη Θεσσαλονίκη, την ευρύτερη περιοχή του νομού και της Βόρειας Ελλάδας.

Στο χώρο του Bazaar Βιβλίου ο επισκέπτης μπορεί να βρει βιβλία σύγχρονης-κλασικής ελληνικής και ξένης πεζογραφίας, λεξικά ξενόγλωσσα, μεθόδους γραμματικής για όλες τις γλώσσες, βιβλία ψυχολογίας, αυτοβελτίωσης, βοηθήματα δημοτικού –γυμνασίου- λυκείου, φιλοσοφίας αρχαίας ελληνικής και σύγχρονης, ιστορικά, μελέτες, βιογραφίες συγγραφέων – ηθοποιών – απομνημονεύματα, παιδικά βιβλία για όλες τις ηλικίες με αυτοκόλλητα –μυθολογίες, κόμιξ και περιοδικά μαγειρικές από όλο τον κόσμο, βιβλία για την υγεία και τη διατροφή αλλά και πολλούς τουριστικούς οδηγούς για προορισμό απανταχού του κόσμου.

Το παζάρι του Βιβλίου θα διαρκέσει έως τις 17 Απριλίου στο Κατώι του Βιβλίου Αριστοτέλους 6 με Τσιμισκή γωνία. Συμμετέχουν περισσότεροι από 200 εκδότες απ’ όλη την Ελλάδα με 20.000 τίτλους και εκπτώσεις πάνω από 70%. Οι τιμές των βιβλίων ξεκινούν από 0, 50 -1 -2 -3 ευρώ.

Ανοιχτά όλη μέρα και Σάββατο.

Tο Παζάρι Βιβλίου της Θεσσαλονίκης