Γεύμα αγάπης την Πρωτοχρονιάς από το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου ΑθηναίωνΓεύμα αγάπης την  Πρωτοχρονιά  από το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων

Για ακόμη μια χρονιά, το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων πρόκειται να στρώσει το καθιερωμένο εορταστικό του τραπέζι ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Το γεύμα θα δοθεί στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρουφ (Πειραιώς και Εχελιδών 69) στις 13.00 το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, 1ης Ιανουαρίου 2014.

Όπως κάθε χρόνο, με εορταστικό μενού και τα συνήθη παραδοσιακά εδέσματα, εκατοντάδες συνάνθρωποί μας που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης θα γιορτάσουν, στέλνοντας μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά. Στο πλαίσιο αυτό, το Κ.Υ.Α.Δ.Α. εκφράζει τις ευχαριστίες του στις εταιρείες COCA COLA, INTERAMERICAN, DANONE, CSR, CHIQUITA HELLAS και ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΕΒΕΕ για την πολύτιμη υποστήριξή τους στη διοργάνωση των εορταστικών γευμάτων.

Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων και αυτές τις ημέρες βρίσκεται κοντά στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας στέλνοντας το μήνυμα ότι η Αθήνα, ο δήμος και οι κάτοικοί της διατηρούν με αίσθημα αλληλεγγύης τον ανθρώπινο χαρακτήρα και τα πολιτισμικά χαρακτηριστικά της ελληνικής πρωτεύουσας.