Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στο Δήμο ΘεσσαλονίκηςΧριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Συνεχίζονται στο Δήμο Θεσσαλονίκης ενόψει των Χριστουγέννων εορταστικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, με συναυλίες, εκθέσεις εικαστικών έργων που φιλοτέχνησαν μαθητές, bazaar για φιλανθρωπικούς σκοπούς και παιδικές παραστάσεις.

Συγκεκριμένα:

Το παραμύθι του Ντούγκλαντ Στιρ “Το Δεντράκι των Χριστουγέννων” μελοποίησαν και θα παρουσιάσουν οι σπουδαστές της Ανωτέρας Επαγγελματικής Σχολής Χορού του Δήμου Θεσσαλονίκης και οι σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου, σήμερα, Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013. Την εορταστική εκδήλωση ενόψει των Χριστουγέννων διοργανώνει το Δημοτικό Κέντρο Μουσικής και Χορού του Δήμου Θεσσαλονίκης, στις 19:00, στο Θέατρο “ΑΝΕΤΟΝ”.

Επίσης, συναυλία υπό τον τίτλο «Φωνές των Χριστουγέννων» με τη συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013, στις 18:30, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Η εκδήλωση είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης με την εταιρία «The Human Voice», η οποία δημιουργήθηκε το 2011 στο Βερολίνο από τη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου και τον μαέστρο Θεόδωρο Ορφανίδη.

Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα δοθεί στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Μέριμνα παιδιού» στη Θεσσαλονίκη.

Συντελεστές παράστασης: Σόνια Θεοδωρίδου, May Roosevelt

Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης – Διεύθυνση: Θεόδωρος Ορφανίδης

Χορωδία Νέων και Παιδική Χορωδία «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος», Χορωδία «Κοραής», Χορωδία του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βεροίας «Αιγές», Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Επανωμής. Συμμετέχουν μαθητές του Δημοτικού Σχολείου του Κολλεγίου «Ανατόλια» Επαγγελματική & Ερασιτεχνική Σχολή Χορού Φυλλίς Μάντζιαρη. Διδασκαλίες Χορογραφιών: Φυλλίς Μάντζιαρη & Όλγα Κυριακοπούλου

Εισιτήρια προπωλούνται στο εκδοτήριο του Δήμου Θεσσαλονίκης στην Πλατεία Αριστοτέλους στις τιμές των 10€ (ενηλίκων) και των 5€ (παιδικό). Η τιμή εισιτηρίου για ανέργους ανέρχεται στα 8 € και των ομαδικών εισιτηρίων για γκρουπ άνω των 20 ατόμων στα 6,5 €. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2310. 411727.