Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Πειραιά με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, Fhoto: δικτυακός τόπος Δήμου ΠειραιάΕκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Πειραιά με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Η καρδιά του εθελοντισμού, της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης, χτύπησε δυνατά, στη σεμνή τελετή, που διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Προέδρου της ΚΟΔΕΠ κυρίας Πασχαλίνας Καλαγιά – Καραμαλάκου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ, για να τιμήσουν όλες και όλους τους εθελοντές του δήμου.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού (5 Δεκεμβρίου), τιμήθηκαν συμβολικά οι εθελοντές – καθηγητές της «Διδακτικής Αλληλεγγύης» του δήμου καθώς και μαθητές τους που φοίτησαν στα τμήματα του δήμου και πέρασαν σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα.

Την εκδήλωση παρουσίασε η γνωστή Πειραιώτισσα παρουσιάστρια κα Νόνη Δούνια, η οποία τιμήθηκε και για το σποτ του εθελοντισμού του Δήμου Πειραιά που συμμετείχε εθελοντικά μαζί με τον ηθοποιό κ. Γεράσιμο Σκιαδαρέση.