Θεατρικές παραστάσεις με εναλλακτικό εισιτήριο στο δήμο Παύλου Μελά!Θεατρικές παραστάσεις με «εναλλακτικό» εισιτήριο στο δήμο Παύλου Μελά!

Στα ράφια του Κέντρου Διάθεσης Ειδών και Τροφίμων του Δήμου Παύλου Μελά βρίσκονται από την προηγούμενη βδομάδα 3 τόνοι συσκευασμένων τροφίμων μακράς διάρκειας και εκατοντάδες ρούχα τα οποία συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης «’Ένας Υπουργός… στο Μπαούλο μας». Πάνω από δύο χιλιάδες πολίτες όλων των ηλικιών παρακολούθησαν την ανατρεπτική κωμωδία που ανέβασε η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του δήμου Παύλου Μελά «Καπνομάγαζο» στο Κέντρο Πολιτισμού “Χρήστος Τσακίρης”.

Οι θεατές πλήρωσαν εναλλακτικό εισιτήριο αφήνοντας στα εκδοτήρια σακούλες με τρόφιμα όπως γάλα, ρύζι, μακαρόνια, όσπρια και κονσέρβες, ρούχα σε καλή κατάσταση καθώς και κουτιά με φάρμακα, αντιβιοτικά και είδη πρώτης ανάγκης ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το κοινωνικό φαρμακείο του δήμου. Τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν και από τις 11 παραστάσεις μοιράζονται ήδη σε πολίτες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. ενώ μέρος των τροφίμων διατέθηκε στο σύλλογο της πόλης «One for All».

«Με σύνθημα ‘στην κρίση απαντάμε με αλληλεγγύη’ ενισχύουμε το Κέντρο Διάθεσης Ειδών & Τροφίμων του Δήμου μας καλύπτοντας τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες του. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τη θεατρική μας ομάδα όσο και το κόσμο που έδωσε δυναμικό παρόν στο ραντεβού αλληλεγγύης και πολιτισμού του δήμου» δήλωσε ο δήμαρχος Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος.

«Ενισχύουμε τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου μας αλλά ταυτόχρονα δίνουμε χαρά και διέξοδο από τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες οικογένειες» δήλωσε από την πλευρά της η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Σπυριδούλα Αδαμοπούλου

Κατά τη διάρκεια των παραστάσεων μοιράστηκαν φυλλάδια από το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου. Χορηγός επικοινωνίας των θεατρικών παραστάσεων ήταν τα Ελληνικά Μάρκετ, ενώ την προσπάθεια υποστήριξε με θέρμη ο Γιάννης Σερβετάς.