«Νεοελληνική Λογοτεχνία Θεωρητικής, Γ’ λυκείου» Δ. Χλωπτσιούδης. Δωρεάν βοήθημα, Εκδόσεις schooltime.gr«Νεοελληνική Λογοτεχνία Θεωρητικής, Γ’ λυκείου, ερμηνευτικά σχόλια»

Δωρεάν βοήθημα (Σύμφωνα με τη νέα ύλη, 2013 – 2014)

Συγγραφέας: Δήμος Χλωπτσιούδης

Έκδοση: Εκδόσεις schooltime.gr

Έτος Έκδοσης: 2013

ISBN: 978-618-80951-7-5

Περιγραφή: Εκπαιδευτικό βοήθημα για τη Νεοελληνική Λογοτεχνία Θεωρητικής Κατεύθυνσης της Γ’ τάξης του Λυκείου.

Εκδοτική επιμέλεια: Δήμος Χλωπτσιούδης

Κατεβάστε το βιβλίο σε μορφή pdf:

Λήψη αρχείου

 

Άδειες: Το ψηφιακό βιβλίο διανέμεται δωρεάν και αποκλειστικά από τον δικτυακό τόπο schooltime.gr

Αναδημοσίευση: Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του έργου (ολική, μερική ή Περιληπτική), με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ή άλλο, χωρίς τη γραπτή άδεια του Εκδότη και τη σύμφωνη γνώμη του συγγραφέα.

Διευκρίνιση: Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του ψηφιακού αρχείου σε οποιονδήποτε δικτυακό τόπο (συμπεριλαμβανομένου του δικτυακού τόπου scribd). Σε κάθε περίπτωση αναδημοσίευσης αρχείων κινούνται άμεσα -χωρίς προειδοποίηση στον διαχειριστή του δικτυακού τόπου ή του λογαριασμού- όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την προστασία των δικαιωμάτων του συγγραφέα και του εκδότη.

Τα εκπαιδευτικά βοηθήματα των Εκδόσεων schooltime.gr διατίθενται δωρεάν (αποκλειστικά μέσω του δικτυακού τόπου schooltime.gr) ως προϊόν κοινωνικής προσφοράς των δημιουργών.

Δείτε ακόμη: Εκδόσεις schooltime.gr: Εκπαιδευτικά βοηθήματα

 

 Ο Δήμος Χλωπτσιούδης 

Σπούδασε Ιστορία και εργάζεται ως φιλόλογος.

Έχει συγγράψει ιστορικές και κοινωνικές μελέτες. Άρθρα του δημοσιεύτηκαν στα Ενθέματα της Κυριακάτικης Αυγής, στο tvxs.gr, το protagon.gr, το eklogika.gr, το schooltime.gr και αλλού.

Έχει εκδώσει το πολιτικό δοκίμιο «η δημαγωγία της δημοκρατίας» (2009), τη μελέτη «Τοπική Αυτοδιοίκηση, προοπτικές ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών» (2011), τη συλλογή δοκιμίων «7 δοκίμια» (2013) και την ποιητική συλλογή «η οργή της πεταλούδας» (2013). Περισσότερα