Στη Διεθνή Έκθεση Μουσικής World, WOMEX, στο Κάρντιφ της Ουαλίας, συμμετέχει το Υπουργείο Πολιτισμού και ΑθλητισμούΣτη Διεθνή Έκθεση Μουσικής World, WOMEX, στο Κάρντιφ, συμμετέχει το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού

Στη Διεθνή Έκθεση Μουσικής World, WOMEX, που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 27 Οκτωβρίου στο Κάρντιφ της Ουαλίας, συμμετέχει το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Πέρυσι η αντίστοιχη έκθεση, στην οποία συναντώνται και συνάπτουν συμφωνίες συνεργασίας παραγωγοί και καλλιτέχνες της σύγχρονης μουσικής και του τραγουδιού με εθνικές ρίζες και ποικίλες επιδράσεις απ’ όλο τον κόσμο, είχε γίνει στη Θεσσαλονίκη.

Το ελληνικό περίπτερο στο Κάρντιφ θα στεγάσει τους Έλληνες συμμετέχοντες που θα θελήσουν να προβάλουν εκεί το έργο τους και να συζητήσουν επαγγελματικές συνεργασίες με τους επισκέπτες της έκθεσης. Για όσους δεν μπορέσουν να παρευρεθούν, μπορεί να παρουσιαστεί και να διανεμηθεί υλικό προβολής του έργου τους από τους υπεύθυνους του περιπτέρου. Το υλικό αυτό μπορεί να γίνει δεκτό στην ακόλουθη διεύθυνση:

WOMEX 13 – TRADE FAIR

Stand No: 163-164

Ministry of Culture and Sports (GREECE)

Motorpoint Arena, Cardiff

Mary Ann Street, Cardiff, CF10 2EQ, UK

Η αναγραφή των στοιχείων του αποστολέα (επωνυμία, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, κτλ) είναι απαραίτητη. Παρακαλούν οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώσουν μέσω e-mail για το είδος και τον αριθμό των εκθεμάτων που θα αποστείλουν και για τα στοιχεία αποστολής τους, εφόσον η παρουσίασή τους στο περίπτερο θα γίνει από τα στελέχη του ΥΠΠΟΑ.

Πληροφορίες:

Για τις τιμές εισιτηρίων εισόδου στην Έκθεση:

http://www.womex.com/realwomex/main.php?id_headings=208&id_realwomex=15

Για τη μετάβαση:

http://www.visitcardiff.com/womex

Για τη συνεργασία με το ΥΠΠΟΑ/ Διεύθυνση Μουσικής:

-κα Ε. Κονισπολιάτη, 2108201740, [email protected]

-κα Π. Λιβά, 2108201739, [email protected]