«Θεατρικές Συναντήσεις 2013» από το Θεσσαλικό Θέατρο: Το πρόγραμμα των παραστάσεων«Θεατρικές Συναντήσεις 2013» από το Θεσσαλικό Θέατρο: Το πρόγραμμα των παραστάσεων

Του Γιώργου Σκάθαρου

Με την παράσταση «Γάμοι, Κηδείες και δεν έχω τίποτα να φορέσω» της Άννας Χατζησοφιά ξεκίνησαν (16/10) οι «Θεατρικές Συναντήσεις 2013» του Θεσσαλικού Θεάτρου. Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν έως και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα:

Το Σάββατο 19 (ώρα: 9 μ.μ) και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου (ώρα: 8 μ.μ): η Ζέτα Δούκα θα ερμηνεύσει τον μοναδικό θεατρικό μονόλογο της Μάρως Μπουρδάκου «ΓΡΑΜΜΑ Σ΄ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ», βασισμένο στο Best Seller της Οριάνας Φαλάτσι. Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Μάνος Πετούσης.

Την Τρίτη 22 και την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου και ώρα 9 μ.μ.: η Κάτια Σπερελάκη θα ερμηνεύσει τον εξαιρετικό μονόλογο «ΝΙΝΑ – 2», σε σκηνοθεσία του Θέμη Μουμουλίδη.

Την Τρίτη 29 και την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, και ώρα 9 μ.μ, θα επαναληφθεί η παράσταση «Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ» με την Κατερίνα Διδασκάλου και σε σκηνοθεσία Σταμάτη Πατρώνη.

Τη σκυτάλη των «Θεατρικών Συναντήσεων 2013» θα παραλάβουν την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου στις 9 μ.μ. ο Χάρης Σώζος, η Μίνα Χειμώνα και ο Μπάμπης Κλαλιώτης, με το πολύ ενδιαφέρον έργο «Ο ΕΒΡΑΙΟΣ». Η παράσταση είναι βασισμένη στο έργο του Gianni clementι, σε ελεύθερη απόδοση – διασκευή και σκηνοθεσία του Πέτρου Νάκου.

Την αυλαία των «Θεατρικών Συναντήσεων 2013», θα κλείσει η Αθηνά Μαξίμου, με μια εξαιρετική ερμηνεία στο έργο «ΒΑΣΙΛΙΚΗ», της Βάσως Νικολοπούλου, σε σκηνοθεσία Λίνας Ζαρκαδούλα. Η «ΒΑΣΙΛΙΚΗ» θα παιχτεί σε τρεις παραστάσεις, την Παρασκευή 15, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ.

_______________________________________________

Πληροφορίες: «Θ Ε Σ Σ Α Λ Ι Κ Ο     Θ Ε Α Τ Ρ Ο» 
ΔΗ.ΘΕ.Κ.Ε. Δήμου  Λαρισαίων    
«ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ»
Τηλ: 2410 – 533417