«Σκόνη στον Καθρέφτη», διηγήματα«Σκόνη στον Καθρέφτη», διηγήματα

Συγγραφέας: Αχιλλέας Ε. Αρχοντής
Έτος Έκδοσης: 2013
ISBN: 978-618-80951-4-4

Έκδοση: Εκδόσεις schooltime.gr

«Τι είναι αλήθεια ο χρόνος; Αυτό που πέρασε ή αυτό που έρχεται; Μήπως περιστρέφεται με μια σπειροειδή τροχιά και καταλήγει εκεί που άρχισε; Μήπως στο χτες βλέπουμε το σήμερα; Το ιστορικό γίγνεσθαι αλλάζει, οι άνθρωποι όμως και οι σχέσεις τους αλλάζουν; Κι αν δεν αλλάζουν, τι ακριβώς αλλάζει στο ιστορικό γίγνεσθαι; Η ουσία της εικόνας ή απλώς το θέμα της; Ας αφήσουμε τον ζωγράφο χρόνο να μας το πει…».

Εκδοτική επιμέλεια, Σχεδιασμός εξωφύλλου: schooltime.gr
Φωτογραφία εξωφύλλου: Βίκυ Παπαγγελή

Κατεβάστε το βιβλίο: «Σκόνη στον Καθρέφτη», διηγήματα

Άδειες: Το παρόν έργο διατίθεται στο κοινό δωρεάν και διανέμεται ελεύθερα στο Διαδίκτυο σε μορφή ψηφιακού βιβλίου με άδεια Creative Commons [Αναφορά Δημιουργού – Πηγής Προέλευσης – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα].

Με τη σύμφωνη γνώμη του Εκδότη και του συγγραφέα, επιτρέπεται η αναπαραγωγή του έργου, η διανομή και η παρουσίαση στο κοινό υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: Αναφορά του δημιουργού – πηγής προέλευσης,  μη εμπορική χρήση, όχι παράγωγα έργα, παρουσίαση της άδειας διανομής.

Ο Αχιλλέας E. Aρχοντής

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Γεννήθηκε το 1964 στην Αγιά της Λάρισας, όπου ζει και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, λογιστής. Λάτρης του «ερασιτεχνικού» θεάτρου -ενεργό μέλος της τοπικής θεατρικής ομάδας από το 1991- της λογοτεχνίας, της παράδοσης, της ιστορίας και της μυθολογίας, είναι ένας απ’ τους δημιουργούς της σύγχρονης (2013), ηλεκτρονικής πλέον, έκδοσης των «Αγιώτικων Νέων», της εφημερίδας του ΜΠΣ Αγιωτών «Μιλτιάδης Δάλλας», που από το 1979 ως το 2000 –χρονολογία αναστολής της λειτουργίας της- αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τους κατοίκους της Αγιάς, αλλά και για τους Αγιώτες της διασποράς.

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook