«Ιερά Μανία» του Θανάση Πάνου. Δωρεάν e-book από τις Εκδόσεις schooltime.gr«Ιερά Μανία», δοκίμιο συγκριτικής γνωσιολογίας

Συγγραφέας: Θανάσης Πάνου

Έτος Έκδοσης: 2013

ISBN: 978-618-80951-2-0

Έκδοση: Εκδόσεις schooltime.gr

«Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε σπουδαστές Ανωτέρων και Ανωτάτων σχολών όπως Καλών Τεχνών, Θεάτρου, Μουσικής, Χορού και γενικά εικαστικών σχολών. Το αντικείμενο του εντάσσεται στα πλαίσια των θεωρητικών μαθημάτων για την έρευνα και την λειτουργία της Καλλιτεχνικής φόρμας ως κοινό οργανικό στοιχείο σε όλες τις τέχνες, καθώς και στη μορφική αντιστοιχία από το ένα είδος τέχνης στο άλλο (Η βιωματική παιδεία ως μέθοδος εκπαίδευσης )».

Κατεβάστε το βιβλίο σε μορφή pdf:

Λήψη αρχείου

 

Άδειες: Το παρόν έργο διατίθεται στο κοινό δωρεάν και διανέμεται ελεύθερα στο Διαδίκτυο σε μορφή ψηφιακού βιβλίου με άδεια Creative Commons [Αναφορά Δημιουργού – Πηγής Προέλευσης – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα].

Με τη σύμφωνη γνώμη του συγγραφέα και του εκδότη επιτρέπεται η αναπαραγωγή του έργου, η διανομή και η παρουσίαση στο κοινό υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: Αναφορά του δημιουργού – πηγής προέλευσης,  μη εμπορική χρήση, όχι παράγωγα έργα, παρουσίαση της άδειας διανομής.

 

Δείτε ακόμη: «Κοινωνιολογικές Προσεγγίσεις» του Θανάση Πάνου

 

Ο Θανάσης Πάνου

Σπούδασε Οικονομία, Κοινωνιολογία – Εγκληματολογία και πραγματοποίησε ειδικές σπουδές εικαστικών τεχνών (εικόνα ήχος – κίνηση – λόγος), στο art & culture center for artistic development & culture με αντικείμενο έρευνας την λειτουργιά της καλλιτεχνικής φόρμας και τη μορφική της αντιστοιχία από το ένα είδος τέχνης στο άλλο. Έχει λάβει μέρος σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις Ζωγραφικής – Video-Αrt, στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει οργανώσει λογοτεχνικές εκδηλώσεις και δρώμενα πλαισιωμένα με μουσική και οπτικοποίηση ποιητικού λόγου.