Εγκαινιάζεται σήμερα η 78η Διεθνής Έκθεση ΘεσσαλονίκηςΕγκαινιάζεται σήμερα η 78η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

Εγκαινιάζεται σήμερα η 78η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, που έχει ως κεντρικούς άξονες την τεχνολογία, την καινοτομία, την εξωστρέφεια και την ανάπτυξη. Η διοργάνωση, που πλαισιώνεται από ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, θα διαρκέσει έως τις 15 του μηνός.

Οι πύλες της 78ης ΔΕΘ για το κοινό ανοίγουν σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι και θα μείνουν ανοιχτές μέχρι τις 12:00 το βράδυ. Η τιμή του εισιτηρίου κατά τη σημερινή ημέρα είναι 3 ευρώ (όπως και όλες τις καθημερινές), ενώ θα υπάρχει και οικογενειακό εισιτήριο κόστους 10 ευρώ.

Με 13 θεματικά αφιερώματα -από την ενέργεια, το αυτοκίνητο, την τεχνολογία, τον πρωτογενή τομέα και την ελληνική περιφέρεια μέχρι τις διεθνείς συμμετοχές, το βιβλίο, το e-gaming και τον αθλητισμό-, με τη διεθνή κοινότητα των προγραμματιστών της Google στην «καρδιά» της Έκθεσης (περίπτερο 14), με μια ευρεία γκάμα παράλληλων εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν θέατρο, θερινό κινηματογράφο, μουσική, καθημερινές συναυλίες, λούνα παρκ, εναέριο θέαμα με μηχανή και ακροβάτες, εβδομάδα ποδηλάτου, δράσεις για τα παιδιά και πολλά άλλα, η 78η ΔΕΘ παρουσιάζει ένα ανανεωμένο πρόσωπο. Η ΔΕΘ γίνεται και πάλι «μόδα» και περιμένει το κοινό της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας να την επισκεφθεί και να συμμετάσχει στη δεκαήμερη «γιορτή».