«Οι ήρωες του τίποτα στη γη του πουθενά» Θεατρικό σε 4 πράξεις του Αχιλλέα Ε. Αρχοντή, Εκδόσεις schooltime.gr«Οι ήρωες του τίποτα στη γη του πουθενά»

Θεατρικό σε 4 πράξεις του Αχιλλέα Ε. Αρχοντή

Ψηφιακή έκδοση: Εκδόσεις schooltime.gr

Σχεδιασμός εξωφύλλου: Εκδόσεις schooltime.gr

Photo εξωφύλλου: Βίκυ Παπαγγελή

ISBN: 978-618-80632-1-1

«Πολλές φορές αναρωτήθηκα αν θα ενδιέφερε τον κόσμο τι είναι μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα. Πώς λειτουργεί; Τι αγωνίες και προβλήματα, αλλά και τι πόθους και ποιες χαρές έχει; Γιατί είμαστε εκεί; Τι μας τραβάει; Σκέφτομαι ότι, τελικά, δεν υπάρχει μόνο μια απάντηση. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, με τις δικές του επιδιώξεις, τους δικούς του στόχους, αλλά και τον δικό του εσωτερικό κόσμο, τη δική του ζωή. Πόσο θαυμαστό όμως είναι, όταν τελικά βγαίνει ένα ομαδικό αποτέλεσμα: Η παράσταση!»

Κατεβάστε το βιβλίο: «Οι ήρωες του τίποτα στη γη του πουθενά»

Άδειες: Το θεατρικό σε 4 πράξεις «Οι ήρωες του τίποτα στη γη του πουθενά» διανέμεται ελεύθερα στο Διαδίκτυο σε μορφή ψηφιακού βιβλίου με άδεια Creative Commons [Αναφορά Δημιουργού – Πηγής Προέλευσης – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα].

Ο Αχιλλέας E. Aρχοντής

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Γεννήθηκε το 1964 στην Αγιά της Λάρισας, όπου ζει και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, λογιστής. Λάτρης του «ερασιτεχνικού» θεάτρου -ενεργό μέλος της τοπικής θεατρικής ομάδας από το 1991- της λογοτεχνίας, της παράδοσης, της ιστορίας και της μυθολογίας, είναι ένας απ’ τους δημιουργούς της σύγχρονης (2013), ηλεκτρονικής πλέον, έκδοσης των «Αγιώτικων Νέων», της εφημερίδας του ΜΠΣ Αγιωτών «Μιλτιάδης Δάλλας», που από το 1979 ως το 2000 –χρονολογία αναστολής της λειτουργίας της- αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τους κατοίκους της Αγιάς, αλλά και για τους Αγιώτες της διασποράς.

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις στο Newsroom schooltime.gr – Βρείτε μας στο Google News

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook