«Η Ζωή Είναι Ωραία!» μονόπρακτο του Αχιλλέα Ε. Αρχοντή. Εκδόσεις schooltime.gr«Η Ζωή Είναι Ωραία!»
Mονόπρακτο του Αχιλλέα Ε. Αρχοντή
Ψηφιακή έκδοση:Εκδόσεις schooltime.gr
Photo εξωφύλλου: Βίκυ Παπαγγελή

Σχεδιασμός εξωφύλλου: schooltime.gr

ISBN: 978-618-80632-0-4

(Ψηφιακό βιβλίο με ελεύθερη διανομή)

«Δυο ηλικιωμένοι που μόλις βγήκαν στη σύνταξη αρνούνται να παραιτηθούν από την ομορφιά της ζωής. Υπάρχουν όμως ταμπού και κοινωνικά στεγανά που οφείλουν να ξεπεράσουν…»

Κατεβάστε το βιβλίο: «Η Ζωή Είναι Ωραία!»

Άδειες: Το μονόπρακτο “Η Ζωή Είναι Ωραία!” διανέμεται ελεύθερα στο Διαδίκτυο σε μορφή ψηφιακού βιβλίου με άδεια Creative Commons [Αναφορά Δημιουργού – Πηγής Προέλευσης – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα].

Ο Αχιλλέας E. Aρχοντής

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Γεννήθηκε το 1964 στην Αγιά της Λάρισας, όπου ζει και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, λογιστής. Λάτρης του «ερασιτεχνικού» θεάτρου -ενεργό μέλος της τοπικής θεατρικής ομάδας από το 1991- της λογοτεχνίας, της παράδοσης, της ιστορίας και της μυθολογίας, είναι ένας απ’ τους δημιουργούς της σύγχρονης (2013), ηλεκτρονικής πλέον, έκδοσης των «Αγιώτικων Νέων», της εφημερίδας του ΜΠΣ Αγιωτών «Μιλτιάδης Δάλλας», που από το 1979 ως το 2000 –χρονολογία αναστολής της λειτουργίας της- αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τους κατοίκους της Αγιάς, αλλά και για τους Αγιώτες της διασποράς. 

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook