«Κλειστές Πόρτες» μονόπρακτο του Αχιλλέα Ε. Αρχοντή. Εκδόσεις schooltime.gr«Κλειστές Πόρτες»

Mονόπρακτο του Αχιλλέα Ε. Αρχοντή

Ψηφιακή έκδοση: Εκδόσεις schooltime.gr

Σχεδιασμός εξωφύλλου: schooltime.gr

Fhoto εξωφύλλου: Βίκυ Παπαγγελή 

ISBN: 978-618-80632-2-8

(Ψηφιακό βιβλίο με ελεύθερη διανομή)

«Η κρίση ενός ζευγαριού, του Μάνου και της Ρένας, μέσα από την σημερινή κοινωνική και οικονομκή κρίση και η συντήρηση των ψευδαισθήσεών τους. Τα όνειρά τους όμως συντρίβονται πάνω στις κλειστές πόρτες των άλλων…»

Κατεβάστε το βιβλίο: «Κλειστές Πόρτες»

Άδειες: Το μονόπρακτο “Κλειστές Πόρτες” διανέμεται ελεύθερα στο Διαδίκτυο σε μορφή ψηφιακού βιβλίου με άδεια Creative Commons [Αναφορά Δημιουργού – Πηγής Προέλευσης – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα].

Ο Αχιλλέας E. Aρχοντής

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Γεννήθηκε το 1964 στην Αγιά της Λάρισας, όπου ζει και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, λογιστής. Λάτρης του «ερασιτεχνικού» θεάτρου -ενεργό μέλος της τοπικής θεατρικής ομάδας από το 1991- της λογοτεχνίας, της παράδοσης, της ιστορίας και της μυθολογίας, είναι ένας απ’ τους δημιουργούς της σύγχρονης (2013), ηλεκτρονικής πλέον, έκδοσης των «Αγιώτικων Νέων», της εφημερίδας του ΜΠΣ Αγιωτών «Μιλτιάδης Δάλλας», που από το 1979 ως το 2000 –χρονολογία αναστολής της λειτουργίας της- αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τους κατοίκους της Αγιάς, αλλά και για τους Αγιώτες της διασποράς. 

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις στο Newsroom schooltime.gr – Βρείτε μας στο Google News

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook