Το ταξίδι ενός χαρτονομίσματοςΈνα χαρτονόμισμα ταξιδεύει με τις Εκδόσεις Σαΐτα!!!

«…Όπως ταξιδεύουν οι ιδέες, οι νότες, οι άνθρωποι, ο νους, η σκέψη, έτσι και τα χρήματα ταξιδεύουν συνεχώς χωρίς να ενδιαφέρεται κανείς για την πορεία που ακολουθούν, τα προβλήματα που πιθανόν φέρνουν, τις συνειδήσεις τις οποίες αλλοιώνουν, την ανακούφιση από δυσάρεστες καταστάσεις, την αισιοδοξία, τη δύναμη, το κύρος, το πάθος, τη λύτρωση, την ενοχή, την εκμετάλλευση. Ταξιδέψτε με τα τριάντα διηγήματα που προέκυψαν από την ανοικτή πρόσκληση των Εκδόσεών μας…»

Τριάντα διηγήματα – κεφάλαια, γραμμένα από διαφορετικούς συγγραφείς, συνθέτουν ένα υπέροχο σπονδυλωτό μυθιστόρημα. Ένα μικρό χαρτονόμισμα ταξιδεύει από διήγημα σε διήγημα και δημιουργεί την απαραίτητη «χαλαρή σχέση» των ιδιότυπων κεφαλαίων του νέου λογοτεχνικού εγχειρήματος των Εκδόσεων Σαΐτα.

«Το ταξίδι ενός χαρτονομίσματος», όμοιο σε σύλληψη, αλλά ουσιαστικά κι ευχάριστα διαφορετικό απ΄την αγαπημένη «κάλπικη λίρα» του Γιώργου Τζαβέλλα, είναι από τα βιβλία που καθηλώνουν τον αναγνώστη και…πιστέψτε με! Θα το διαβάσετε σ’ ένα βράδυ!

Μπορείτε να το κατεβάσετε σε ψηφιακή μορφή ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: Το ταξίδι ενός χαρτονομίσματος

Καλή ανάγνωση!

Γ. Σ