«Μια σειρά από τρομαχτικά γεγονότα» Μίνως-Αθανάσιος Καρυωτάκης, από τις Εκδόσεις Σαΐτα«Μια σειρά από τρομαχτικά γεγονότα»

Συγγραφέας: Μίνως-Αθανάσιος Καρυωτάκης

Εκδόσεις Σαΐτα

Σύντομη περίληψη

«Εγώ λοιπόν, με την ιδιότητα του δημοσιογράφου, θα σου φανερώσω κάποια γεγονότα τα οποία συνέβησαν πριν από πολλά χρόνια και καθόρισαν τη ζωή μου. Αυτά τα τρομαχτικά γεγονότα θα σε μυήσουν στην πραγματικότητα των παράλληλων κόσμων. Ομολογουμένως, μπορεί να σε φοβίσουν, αγαπητέ αναγνώστη, ή πάλι να σε κάνουν να αγνοήσεις την αλήθεια. Γι’ αυτό θα ήθελα να σου πω ότι αν περιμένεις να ακούσεις ιστορίες που συνήθιζες να ακούς όταν ήσουν μικρός, τότε μάλλον λανθάνεις και θα σου πρότεινα να μη διαβάσεις το βιβλίο. Αν πάλι διακαώς επιζητάς να μάθεις αυτά τα μοναδικά γεγονότα, θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις αμέσως το διάβασμα, αλλά να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός και να εστιάσεις στα γεγονότα που ανάγονται στο επίπεδο της μεταφυσικής».

Συντελεστές

Εξώφυλλο, Σελιδοποίηση: Ηρακλής Λαμπαδαρίου

Επιμέλεια-Διορθώσεις: Ειρήνη-Ελένη Ρέστα

Ο Μίνως-Αθανάσιος Καρυωτάκης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1994. Είναι φοιτητής του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τη συγγραφή παραμυθιών και διηγημάτων. Έχει πάρει μέρος σε πολλούς λογοτεχνικούς διαγωνισμούς. Μεγαλύτερη διάκριση αποτελεί το πρώτο βραβείο στον πέμπτο πανελλήνιο διαγωνισμό παραμυθιού που είχε διοργανωθεί από το περιοδικό Kid’s Fan. Έχει γράψει και ένα μυθιστόρημα με τον τίτλο: «Μια σειρά από τρομαχτικά γεγονότα».Τέλος, έχει συμμετάσχει και στο ebook: Tweet_Stories – Λογοτεχνία σε 140 χαρακτήρες.

Δείτε τη συνέντευξη του συγγραφέα στην Ευρυδίκη Αμανατίδου.

Κατεβάστε το αρχείο σε μορφή pdf:

Λήψη Αρχείου

 

Το ψηφιακό βιβλίο «ταξιδεύει» ελεύθερα στο διαδίκτυο με άδεια Creative Commons.

Ιστότοπος βιβλίου: Εκδόσεις Σαΐτα