Ένας χρόνος λειτουργίας για το schooltime.gr«Ένας χρόνος λειτουργίας για το schooltime.gr»

Ένας χρόνος ουσιαστικής λειτουργίας για τον ιστότοπό μας, με περισσότερους από 500.000 επισκέπτες, απ’ αυτούς 280.000 μοναδικοί και περισσότερες από 1.000.000 προβολές σελίδας! Στο διάστημα αυτό αναρτήθηκαν 600 περίπου ψηφιακά αρχεία-κυρίως εκπαιδευτικού περιεχομένου-που οι δημιουργοί τους, αναλογιζόμενοι την οικονομική αφαίμαξη που υφίσταται η ελληνική οικογένεια στον βωμό της «λόγω δωρεάν παιδείας», προσέφεραν προς αναδημοσίευση στο schooltime.gr.

Επέλεξα αυτή τη μέρα για την πρώτη διαδικτυακή μας συνάντηση, ώστε να ευχαριστήσω, προσωπικά κι εκ μέρους των συνεργατών του schooltime.gr, όλους εσάς που πιστέψατε στον ανιδιοτελή χαρακτήρα της προσπάθειάς μας και βοηθήσατε στη διάδοσή της!

Μικρή παρένθεση, για τα social media! «Άσχετο», που θα λέγαμε σε μια καθημερινή συζήτηση…

Απορία και παράπονο, κυρίως απ’ όλους όσοι κόπτονται για τη δεινή οικονομική κατάσταση της ελληνικής οικογένειας, την ορθή χρήση της ελληνικής γλώσσας στο διαδίκτυο ή θεωρούν εαυτούς, ανθρώπους του πνεύματος. Με λύπη μου, διαπίστωσα ότι τους «αρέσουν» σκυλάκια, γατάκια, μωράκια, πίνακες ζωγραφικής, ποιήματα, ρητά αρχαίων, αλλά αδιαφορούν για την προώθηση και τη διανομή ενός εκπαιδευτικού βοηθήματος που προσφέρεται δωρεάν και ίσως ανακουφίσει οικονομικά κάποιες οικογένειες! Τι να πω; Ίσως κάνω λάθος, ίσως μ’ έχει ξεπεράσει η εποχή μου! Ας το αφήσω εδώ… Άγιες μέρες!!!

Λοιπόν, επανέρχομαι στο κλίμα των ημερών και κλείνω με ευχές! Καλές Γιορτές με Υγεία, Αγάπη και Αισιοδοξία για όλο τον κόσμο…Καλή πρόοδο στους μαθητές και καλό κουράγιο στις οικογένειές τους!