Αρχαία Ελληνικά Γ' Λυκείου, Πλάτωνας-Αριστοτέλης, ψηφιακό βοήθημα της Βάσως τζαμπαζλήΨηφιακό βοήθημα, Πλάτωνας-Αριστοτέλης

Αρχαία Ελληνικά Γ’ Λυκείου

Συγγραφέας: Βάσω Τζαμπαζλή

Περιγραφή:  Ψηφιακό εκπαιδευτικό βοήθημα για το μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών (Πλάτωνας-Αριστοτέλης) της Γ’ τάξης του Λυκείου. Ερωτήσεις εισαγωγής, κείμενα, μεταφράσεις, πραγματολογικά σχόλια, κριτήρια αξιολόγησης.

Κατεβάστε το αρχείο σε μορφή pdf:

Λήψη Αρχείου

 

Πηγή: Φροντιστήρια 2001 Ορόσημο

Άδειες: Το ψηφιακό βοήθημα δημοσιεύεται στο schooltime.gr και προσφέρεται στους επισκέπτες του για ελεύθερη online ανάγνωση – λήψη με την άδεια του συγγραφέα  και των Φροντιστηρίων 2001 Ορόσημο, Κομοτηνή.

Αναδημοσίευση: Το αρχείο προσφέρεται για ελεύθερη λήψη και προσωπική χρήση. Αν επιθυμείτε την αναδημοσίευσή του απευθυνθείτε στον συγγραφέα και κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων. Εναλλακτικά, μπορείτε να δώσετε σύνδεσμο προς το άρθρο και όχι να τοποθετήσετε σύνδεσμο που να οδηγεί σε λήψη του αρχείου μέσα από τον ιστότοπό σας!

 

Δείτε όλα τα εκπαιδευτικά βοηθήματα της σειράς στη στήλη μας «Βοηθήματα Λυκείου» schooltime.gr-2001 Ορόσημο.

Tο Φροντιστήριο «2001 ΟΡΟΣΗΜΟ»

Ιδρύθηκε το 1981 από το μαθηματικό κ. Αθανάσιο Λιπορδέζη και λειτουργεί συνεχώς στην Κομοτηνή. Από την ίδρυσή του χρησιμοποιεί πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας και σύγχρονα εποπτικά μέσα, τα οποία υποστηρίζονται άριστα από τις υπερσύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις του. Περισσότερα…