Ανακοίνωση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Δ.Ο.Ε.)

Θέμα: Καταγγελία για τις υβριστικές επιθέσεις κατά εκπαιδευτικών

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., λαμβάνοντας υπόψη του την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Δράμας και το έγγραφό του με α. π. 22/19-03-2018 που αναφέρεται σε δημοσίευμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το οποίο πυροδότησε εκατοντάδες κατάπτυστα σχόλια, κοινοποιήσεις και δημοσιεύματα σε ηλεκτρονικές σελίδες εντύπων (εφημερίδα Στόχος http://www.stoxos.gr/2018/03/blog-post_167.html?m=1), τα οποία διασύρουν και προσβάλλουν όλο τον κόσμο της εκπαίδευσης, καταγγέλλει όλους αυτούς, οι οποίοι αβασάνιστα και ανεύθυνα, έσπευσαν να λοιδορήσουν – υβρίσουν εκπαιδευτικούς, εκτοξεύοντας απειλές συνοδευόμενες από εθνικιστικές κορώνες.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. στηρίζει τις συναδέλφους, οι οποίες υπέστησαν όλο αυτό το δημόσιο διασυρμό και απαιτεί από την πολιτεία να μεριμνήσει ώστε να μπει φραγμός σε  νοσηρά φαινόμενα όπως το παραπάνω.

Καλούμε το σύνολο της κοινωνίας να καταδικάσει τους υβριστές, να απομονώσει τέτοιου είδους απαράδεκτες συμπεριφορές, να στηρίξει τους εκπαιδευτικούς και να σταθεί αρωγός και αλληλέγγυά τους ώστε όλοι μαζί να  αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τα πραγματικά προβλήματα της εκπαίδευσης προς όφελος των παιδιών μας.

Για το Δ. Σ. ο Πρόεδρος, Κικινής Θανάσης και ο Γραμματέας, Τρούλης Γιώργος

Ειδήσεις για τον Εκπαιδευτικό # Εκπαιδευτικά νέα

 Αν θέλετε να ενημερώνεστε μέσω facebook για όλες τις νέες δημοσιεύσεις, ακολουθήστε τη σελίδα μας επιλέγοντας τον σύνδεσμο  schooltime