Στο πλαίσιο της Δράσης 1: «Επιμόρφωση για την Εισαγωγή της Περιγραφικής Αξιολόγησης στην Υποχρεωτική Εκπαίδευση» της Πράξης: «Παρεμβάσεις επιμόρφωσης για την ενίσχυση των σχολικών δομών του εκπαιδευτικού συστήματος», MIS 5004204, την οποία υλοποιεί το Ι.Ε.Π., και για την υποστήριξη της πιλοτικής εφαρμογής της περιγραφικής αξιολόγησης στα σχολεία του προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα επιμόρφωσης των Σχολικών Συμβούλων Παιδαγωγικής Ευθύνης και Ειδικοτήτων των πιλοτικών σχολείων την Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018, και ώρα 10.00 – 16.00 στο ΥΠ.Π.Ε.Θ., στις αίθουσες Γαλάτεια Σαράντη και “Jacqueline de Romilly, από τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής της Δράσης.

Η επιμορφωτική ημερίδα θα αναμεταδίδεται ζωντανά από την ιστοσελίδα του ΥΠ.Π.Ε.Θ. και θα μαγνητοσκοπηθεί. Το σχετικό βίντεο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Την ημερίδα δύνανται να παρακολουθήσουν (δια ζώσης ή εξ αποστάσεως) όλοι οι Σχολικοί Σύμβουλοι Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η Πρόσκληση: εδώ

• Ειδήσεις για τον Εκπαιδευτικό • Εκπαιδευτικά νέα

 Αν θέλετε να ενημερώνεστε μέσω facebook για όλες τις νέες δημοσιεύσεις, ακολουθήστε τη σελίδα μας επιλέγοντας τον σύνδεσμο  schooltime