Η Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου διοργανώνει το 9ο Διεθνές Συνέδριο για την Ανοικτή και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση με τίτλο «Ο Σχεδιασμός της Μάθησης», στις 23 με 26 Νοεμβρίου 2017, στις νέες εγκαταστάσεις του ΕΑΠ στην Αθήνα (Γραβιάς 4-6).

Το Συνέδριο αυτό σηματοδοτεί έναν επιστημονικό διάλογο για ζητήματα, έννοιες και δραστηριότητες που αφορούν στην καινοτομία και στην έρευνα στο πεδίο της ανοικτής και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και των ΤΠΕ, αποτυπώνοντας τις τάσεις που υπάρχουν στο χώρο. Οι εμπειρίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό είναι τέτοιες που μας επιτρέπουν να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για τις εφαρμογές της και τα προβλήματα που ενδεχομένως προκύπτουν κάποιες φορές. Η πλούσια βιβλιογραφία και οι ερευνητικές αναφορές που έχουν προκύψει ή παραχθεί μέχρι σήμερα ορίζουν ένα επιστημονικό πεδίο με ξεκάθαρο θεωρητικό πλαίσιο και ευδιάκριτες μορφές που εφαρμόζονται στην πράξη.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου πραγματοποιείται Αφιέρωμα στα 20 χρόνια του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, καθώς και το 2o Φεστιβάλ Εκπαιδευτικών Ταινιών Μικρού Μήκους.

Η εγγραφή στο Συνέδριο είναι δωρεάν και στους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: https://www.eap.gr/images/stories/pdf/ICODL17Final.pdf

• Συνέδρια – Ημερίδες • Εκπαιδευτικά νέα

 Αν θέλετε να ενημερώνεστε μέσω facebook για όλες τις νέες δημοσιεύσεις, ακολουθήστε τη σελίδα μας επιλέγοντας τον σύνδεσμο: schooltime