Σήμερα το βράδυ, στις 21:00, θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων, η μεγάλη Συναυλία του Όλοι Μαζί Μπoρούμε με τον Διονύση Σαββόπουλο.

Μαζί με τον δημοφιλή τραγουδοποιό: Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Φοίβος Δεληβοριάς, Νικος Ζιωγαλας, Ελεωνορα Ζουγανέλη, Γιάννης Ζουγανέλης, Βιολέτα Ικαρη, Βασιλική Καρακώστα, Κώστης Μαραβέγιας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Πάνος Μουζουράκης, Κατερίνα Πολέμη, Γιώργος και Νικος Στρατάκης, Μελίνα Τανάγρη, Μαρία Φαραντούρη, ο Γιάννης Χαρούλης, η μπάντα του πολεμικού ναυτικού, η χορωδία GraduArti και άλλοι θα ερμηνεύσουν τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου, αλλά και του Τσιτσάνη, του Σογιούλ, του Ζαμπέτα, δημοτικά, λαϊκά κι άλλα είδη.

Προπώληση καθήμενοι: 6€, όρθιοι στην αρένα -ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ- 12€ πάντα σε συνδυασμό με προσφορά σε τρόφιμα. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ: στο VIVA.gr και το athinorama.gr ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ VIVA: Media Markt, τα βίντεο κλαμπ SEVEN SPOT, τα δισκοπωλεία RELOAD, τo βιβλιοπωλείο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ, καθώς και στο νέο σημείο της viva στο Σύνταγμα και στην Τεχνόπολη ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ στο 11876 για αγορά εισιτηρίων και περισσότερες πληροφορίες.

Σήμερα, ημέρα της συναυλίας, το εισιτήριο κοστίζει 8 ευρώ και προσφορά σε τρόφιμα.

Προτείνουμε:

 Αν θέλετε να ενημερώνεστε μέσω fb για όλες τις νέες αναρτήσεις, ακολουθήστε τη σελίδα μας επιλέγοντας τον σύνδεσμο: schooltime

© schooltime.gr – Ροή ειδήσεων Facebook •Twitter •Google+