Επιμέλεια – Γιώργος Β. Σκάθαρος

Το 6 ο Τουρνουά Μπάσκετ «3 on 3» διοργανώνεται από τον Σύλλογο Γονέων του Αρσακείου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 στο κλειστό γυμναστήριο των Αρσακείων Σχολείων Θεσσαλονίκης.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η Διοργάνωση δεν απευθύνεται σε επαγγελματίες αθλητές, ούτε τελεί υπό την αιγίδα κρατικού ή δημοτικού φορέα, αθλητικού ή άλλου σωματείου, ιδιωτικής ή δημόσιας εταιρείας. Το τουρνουά έχει ψυχαγωγικό, κοινωνικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, φιλοδοξώντας να φέρει τα παιδιά των μικρών ηλικιών πιο κοντά στον αθλητισμό.

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν παιδιά (αγόρια και κορίτσια), που έχουν γεννηθεί τα έτη 2004, 2005 και 2006. Οι ομάδες μπορούν να είναι και μικτές. Κάθε ομάδα μπαίνει αυτομάτως στην κατηγορία στην οποία ανήκει ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης της. Κάθε ομάδα δικαιούται να έχει μέχρι 5 παίκτες το ανώτερο και 3 παίκτες το κατώτερο (3 βασικοί και 2 αναπληρωματικοί) και θα πρέπει να συνοδεύεται τουλάχιστον από έναν ενήλικα-γονέα, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την ομάδα.

Όλα τα παιδιά συμμετέχουν με γραπτή συναίνεση των γονέων τους. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή όλων αποτελεί η πρόσφατη υποβολή των αθλητών σε ιατρικές εξετάσεις. Δεν πρόκειται, ωστόσο, να ζητηθεί από κανέναν αγωνιζόμενο να προσκομίσει ιατρική βεβαίωση, καθώς οι γονείς έχουν την αποκλειστική ευθύνη για τη βεβαίωση της καλής υγείας των παιδιών τους.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, θα υπάρχει γιατρός για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Για πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις και τις δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 2310 304000 (εσωτ. 430 & 472).

Η Δήλωση συμμετοχής στο Τουρνουά

Γιώργος Β. Σκάθαρος*

© schooltime.gr