Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Ολυμπιακός και η UNICEF συνεχίζουν τη συνεργασία τους με στόχο τον εμβολιασμό εκατομμυρίων παιδιών σε όλο τον κόσμο και τη χώρα μας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Ολυμπιακός κυκλοφόρησε συλλεκτικά T-shirts με το σύνθημα στα ελληνικά «Θρύλος για μια ζωή» και στα αγγλικά “Olympiacos for Life”.

Τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι Μανθάτης, Ρέτσος και Ανδρούτσος, οι οποίοι αποτελούν τη νέα γενιά της ομάδας, από μικροί στην Ακαδημία του συλλόγου και συνεχίζοντας στην πρώτη ομάδα, συμμετέχουν ενεργά στην καμπάνια, με στόχο να σώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ παιδικές ζωές μέσω της 100% Campaign της UNICEF!

Μάλιστα στέλνουν και το δικό τους μήνυμα, αναφέροντας: «Εμβολιάζουμε μικρά παιδιά και σώζουμε ζωές. Στηρίζουμε όλοι τη μεγάλη συνεργασία του Ολυμπιακού με την UNICEF. Έχουμε όλοι τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στις καρδιές μας!»

Τα συλλεκτικά T-shirt μπορούν οι φίλοι των παιδιών να τα προμηθευτούν από τα καταστήματα Red Store και το online κατάστημα www.redstore.gr

Η τιμή τους είναι στα 9,99 ευρώ και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στην UNICEF, ενισχύοντας την προσπάθεια να βοηθηθούν τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

© schooltime.gr