«Marty “Hoaxie”/Είναι γεγονός…» του Αχιλλέα Ε. Αρχοντή, Εκδόσεις schooltime.gr«Marty “Hoaxie”/Είναι γεγονός…»

Συγγραφέας: Αχιλλέας Ε. Αρχοντής

Έτος Έκδοσης: 2014, Οκτώβριος

ISBN: 978-618-80978-7-2, σελ.: 40

Έκδοση: Εκδόσεις schooltime.gr

Εκδοτική επιμέλεια – Σελιδοποίηση: Γιώργος Β. Σκάθαρος

Σχεδιασμός εξωφύλλου: Εκδόσεις schooltime.gr

«Πόσο αυτάρκης είναι ο Άνθρωπος; Ποιες είναι οι ανάγκες του; Τι μπορεί να κάνει για να τις ικανοποιήσει; Αιώνια ερωτήματα που όμως εξακολουθούν να μένουν αναπάντητα. Ίσως επειδή κάθε ανθρώπινο ον είναι μοναδικό και δεν χωράνε γενικεύσεις στη μοναδικότητα. Και τι γίνεται όταν ο άνθρωπος δεν μπορεί να χορτάσει με το «Μέτρον Άριστον»; Ποιος καλείται να αναλάβει δράση για να τον συνετίσει; Τι υπάρχει πάνω από κάθε ύπαρξη; Ή μάλλον, υπάρχει κάτι πέρα από τη σύντομη ζωή μας; Κάτι άφθαρτο και πιο δυνατό; Η απάντηση εδώ, μπορεί να είναι μόνο υποθετική. Γι’ αυτό το λόγο υπάρχει, άλλωστε, η Θεολογία. Ή η Φαντασία. Ή και τα δυο…»

Κατεβάστε το βιβλίο σε μορφή pdf: Λήψη αρχείου

Άδειες: Με τη σύμφωνη γνώμη του Εκδότη και του Συγγραφέα, το παρόν έργο διατίθεται στο κοινό δωρεάν σε μορφή ψηφιακού βιβλίου (pdf) αποκλειστικά μέσω του δικτυακού τόπου schooltime.gr.

Eπιτρέπεται η αναπαραγωγή του έργου – ολική, μερική ή περιληπτική – η διανομή και η παρουσίασή του στο κοινό μόνο κατόπιν έγγραφης άδειας του Εκδότη και υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: Αναφορά των δημιουργών – πηγής προέλευσης, μη εμπορική χρήση, όχι παράγωγα έργα.

Ο Αχιλλέας E. Aρχοντής

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Γεννήθηκε το 1964 στην Αγιά της Λάρισας, όπου ζει και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, λογιστής. Λάτρης του «ερασιτεχνικού» θεάτρου -ενεργό μέλος της τοπικής θεατρικής ομάδας από το 1991- της λογοτεχνίας, της παράδοσης, της ιστορίας και της μυθολογίας, είναι ένας απ’ τους δημιουργούς της σύγχρονης (2013), ηλεκτρονικής πλέον, έκδοσης των «Αγιώτικων Νέων», της εφημερίδας του ΜΠΣ Αγιωτών «Μιλτιάδης Δάλλας», που από το 1979 ως το 2000 –χρονολογία αναστολής της λειτουργίας της- αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τους κατοίκους της Αγιάς, αλλά και για τους Αγιώτες της διασποράς.