ΙΚΥ - Εθνική Τράπεζα: Οριστικοί πίνακες Προγράμματος υποτροφιών και εργασίας 2+2

ΙΚΥ – Εθνική Τράπεζα: Οριστικοί πίνακες Προγράμματος υποτροφιών και εργασίας 2+2

Ανακοινώθηκαν οι οριστικοί πίνακες επιλεγέντων υποψηφίων στο πλαίσιο προγράμματος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών και της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, που αφορά στη χορήγηση 100 υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές πρώτου κύκλου (Μάστερ) στην Ελλάδα με ένταξη στην αγορά εργασίας.

Οι υποψήφιοι που συμπεριλαμβάνονται στον οριστικό πίνακα επιλεγέντων, στο Πρόγραμμα χορήγησης 100 υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές α’ κύκλου (μάστερ) στην Ελλάδα με ένταξη στην αγορά εργασίας, Πρόγραμμα ΙΚΥ-ΕΤΕ, ακαδημαϊκού έτους 2014-15, αναμένεται να ξεκινήσουν την πρακτική τους άσκηση με σκοπό την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας, σε καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014.

Οι επιλεγέντες θα ενημερωθούν αναλυτικά για την Ημερίδα μετά την ανακοίνωση των οριστικών πινάκων. Ειδικά για τους 20 υποτρόφους της Θεσσαλονίκης θα δοθούν επιπλέον πληροφορίες για τη μετάβαση και διαμονή τους στην Αθήνα.

Επίσης ανακοινώθηκαν οι πίνακες με τα αποτελέσματα προγράμματος που αφορά στη χορήγηση 10 υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές δεύτερου κύκλου (Διδακτορικό) με σκοπό την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στην Ελλάδα σε εξειδικεύσεις των Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, Πρόγραμμα ΙΚΥ-ΕΤΕ, ακαδ. έτους 2014/2015.

Πληροφορίες παρέχονται από το τμήμα Διαγωνισμών του ΙΚΥ στα τηλέφωνα 210-3726394, 395 και 346 και στα γραφεία του ΙΚΥ .