«Θέματα πανελλαδικών εξετάσεων φυσικής γεν. παιδείας, 2000-2014», Φώτης Σιώζος, Εκδόσεις schooltime.g«Θέματα πανελλαδικών εξετάσεων φυσικής γενικής παιδείας, 2000-2014»

Δωρεάν βοήθημα

Συγγραφέας: Φώτης Σιώζος

Έκδοση: Εκδόσεις schooltime.gr

Έτος Έκδοσης: 2014, Οκτώβριος

ISBN: 978-618-80978-5-8, σελ.: 258

Περιγραφή: Εκπαιδευτικό βοήθημα για τη «Φυσική Γενικής Παιδείας» της Γ’ τάξης του Λυκείου.

Εκδοτική επιμέλεια: Γιώργος Β. Σκάθαρος

Πρόλογος του συγγραφέα: Το βιβλίο αυτό γράφτηκε με σκοπό να βοηθήσει τους υποψήφιους μαθητές ώστε να κατανοήσουν καλύτερα  το πνεύμα των Πανελλαδικών εξετάσεων στο μάθημα της φυσικής γενικής παιδείας.

Περιλαμβάνει όλα τα θέματα (2000-2014) που έχουν δοθεί μέχρι σήμερα στις πανελλαδικές εξετάσεις με την ακόλουθη σειρά:

Θέματα Ημερήσιου Λυκείου

Επαναληπτικά θέματα Ημερήσιου Λυκείου

Θέματα Εσπερινού Λυκείου

Επαναληπτικά  θέματα Εσπερινού Λυκείου

Ακολουθούν οι απαντήσεις με την ίδια σειρά των θεμάτων.

Ο μαθητής μπορεί να ελέγξει τις γνώσεις του και να εξασκήσει την κριτική του ικανότητα ώστε να πετύχει τελικά το στόχο του στις εξετάσεις.

Κατεβάστε το βιβλίο σε μορφή pdf (17.7Mb):

Λήψη αρχείου

 

Άδειες: Το ψηφιακό βιβλίο διανέμεται δωρεάν και αποκλειστικά από τον δικτυακό τόπο schooltime.gr

Αναδημοσίευση: Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του έργου (ολική, μερική ή Περιληπτική), με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ή άλλο, χωρίς τη γραπτή άδεια του Εκδότη και τη σύμφωνη γνώμη του συγγραφέα.

Διευκρίνιση: Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του ψηφιακού αρχείου σε οποιονδήποτε δικτυακό τόπο (συμπεριλαμβανομένου του δικτυακού τόπου scribd). Σε κάθε περίπτωση αναδημοσίευσης αρχείων κινούνται άμεσα -χωρίς προειδοποίηση στον διαχειριστή του δικτυακού τόπου ή του λογαριασμού- όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την προστασία των δικαιωμάτων του συγγραφέα και του εκδότη.

Τα εκπαιδευτικά βοηθήματα των Εκδόσεων schooltime.gr διατίθενται δωρεάν (αποκλειστικά μέσω του δικτυακού τόπου schooltime.gr) ως προϊόν κοινωνικής προσφοράς των δημιουργών.

Δείτε ακόμη: Εκδόσεις schooltime.gr: Εκπαιδευτικά βοηθήματα

 

Ο Φώτης Σιώζος

Γεννήθηκε στα Γιάννενα το 1955. Ολοκληρώνοντας τις βασικές σπουδές του εκεί, εισάγεται το 1973 στη Φυσικομαθηματική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Διορίστηκε στη Μέση Εκπαίδευση το 1980 στο Λύκειο Φιλιππιάδας. Έκτοτε υπηρέτησε σε διάφορες σχολικές μονάδες και σε όλες τις βαθμίδες της Β΄θμιας εκπαίδευσης. Λύκειο Δολιανών, Γυμνάσιο Φιλιππιάδας, Γυμνάσιο Κουτσελιού, 5° Λύκειο Ιωαν¬νίνων, Πειραματικό Γυμνάσιο Ζωσιμαίας Σχολής, 1° Γυμνάσιο Νυρεμβέργης, 3° Ενιαίο Λύκειο Ιωαννίνων, 4° TEE Ιωαννίνων, 1o Γυμνάσιο Πτολαμαΐδας, 2° Ενιαίο Λύκειο Πτολεμαΐδας, 7o Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων.

Υπήρξε Αναπληρωτής Διευθυντής και υποδιευθυντής στο 7o Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων καθώς και συντονιστής φυσικής στα Βαθμολογικά κέντρα Κοζάνης (2006) και Ιωαννίνων (2012). Υπήρξε Μέλος Δ. Σ. της ΕΛΜΕ Φραγκονίας (1993-1994). Τον Αύγουστο του 2012 συνταξιοδοτήθηκε.

Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Καραμέτου Βασιλική (ΠΕ02) με την οποία έχουν δύο κόρες τη Στεφανία και την Κωνσταντίνα.

Επικοινωνία: siozosf[at]sch.gr