ΟΛΤΕΕ: Ημερίδα εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότηταΟΛΤΕΕ: Ημερίδα εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα

*Μήνυμα της  ΟΛΤΕΕ

Λαμβάνοντας γνώση από δημοσιεύσεις στον ηλεκτρονικό τύπο για την ημερίδα σας με θέμα «Οι συνέπειες της διαθεσιμότητας στους εκπαιδευτικούς, στο σχολείο και στην κοινωνία. Η απάντηση του κινήματος», που διοργανώνετε την Παρασκευή 17-10-2014 στις 5:00 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Απευθύνουμε αγωνιστικό χαιρετισμό ως η πλέον αντιπροσωπευτική Ομοσπονδία στο χώρο της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης – Τ.Ε.Ε. που αγωνίζεται γι’ αυτήν και εκπροσωπεί τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στις σχολικές της μονάδες,

Δηλώνουμε για μια ακόμη φορά τη μόνιμη, διαρκή και αμέριστη συμπαράσταση, στήριξη και αλληλεγγύη μας στα δίκαια αιτήματα των εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα και ότι θα εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε για την αποκατάστασή τους.

Η απάντηση του κινήματος δεν μπορεί να είναι άλλη από την:

Επαναλειτουργία των κατηργημένων Τομέων, Ειδικοτήτων και Σχολείων και την

Επιστροφή των Εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα στις θέσεις που κατείχαν.

Όλες οι άλλες ενδιάμεσες λύσεις είναι αποδεκτές μόνο ως προσωρινές, μέχρι την επίτευξη του στρατηγικού στόχου για μια Τ.Ε.Ε. Δημόσια, ενταγμένη στην Τυπική Ανώτερη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, στελεχωμένη με τους Μόνιμους Εκπαιδευτικούς της.

Όχι 15χρονα παιδιά στην Κατάρτιση και στη «Μαθητεία»!

Παρακαλούμε για την ανάγνωση της επιστολής μας κατά τη διάρκεια των χαιρετισμών, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ημερίδας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

ο Πρόεδρος Σταμάτης Σταματιάδης

ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Αμπόνης