Προσλήψεις Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Νηπιαγωγών-Δασκάλων (ΕΣΠΑ)Προσλήψεις Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Νηπιαγωγών-Δασκάλων (ΕΣΠΑ)

Προσλήψεις Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ60-Νηπιαγωγών και ΠΕ70-Δασκάλων και στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων «Υποστήριξη των Ολοήμερων Σχολείων (Β) – ΑΠ 1, ΑΠ 2, ΑΠ3» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013 για το διδακτικό έτος 2014-2015.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε ότι για το σχολικό έτος 2014-2015 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 148 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών για την κάλυψη λειτουργικών κενών αποκλειστικά και μόνον στο Ολοήμερο Τμήμα των Ολοήμερων Νηπιαγωγείων και 106 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων για την κάλυψη λειτουργικών κενών αποκλειστικά και μόνον στο απογευματινό πρόγραμμα των κλασσικών Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων, στο πλαίσιο υλοποίησης των ανωτέρω Πράξεων του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014 έως και την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014όπου και θα τοποθετηθούν με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.

Σημειώνεται ότι ως ημερομηνία πρόσληψης των προσωρινών αναπληρωτών λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας στην οικεία Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Για τους πίνακες με τα ονόματα των εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων πατήστε εδώ

Για τους πίνακες με τα ονόματα των εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών πατήστε εδώ

Διαβάστε ακόμα:

«Η επιρροή του Κ. Καρυωτάκη στην Νεοελληνική ποίηση» της Γιώτας Ιωακειμίδου
Η Εισήγηση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων στο ΣΑΠΕ-ΣΑΤΕ
«Η διαφορά στην ορθογραφία απλών, σύνθετων, παρασύνθετων ουσιαστικών» του Άρη Ιωαννίδη
Secret Valentine με την ActionAid: Στείλτε δώρα αγάπης από το κατάστημα ή το eshop της ActionAid
Οι Αλλαγές στις εξετάσεις-προαγωγή μαθητών Α’-Β’ Ημερήσιου και Α’,Β’ και Γ’ Εσπερινού ΓΕΛ
Θέματα Βιολογίας Προσανατολισμού 2016: Πανελλαδικές εξετάσεις
Ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων ημερησίου γυμνασίου (2016-2017) - Το ΦΕΚ
Θρησκευτικά: Το Πρόγραμμα Σπουδών του μαθήματος στο Δημοτικό και στο Γυμνάσιο