«Κόκκινη κλωστή μπλεγμένη» θεατρικό της Ειρήνης Σταματίου. Εκδόσεις schooltime.gr«Κόκκινη κλωστή μπλεγμένη» θεατρικό

Συγγραφέας: Ειρήνη Σταματίου

Έτος Έκδοσης: 2014

ISBN: 978-618-80978-3-4

Έκδοση: Εκδόσεις schooltime.gr

(Για την ενδοσχολική βία και τα κρούσματα εκφοβισμού)

«Τι συμβαίνει στο ξωτικοσχολείο, όταν οι Νεράιδες μπερδεύουν τα μαγικά ραβδάκια τους; Όλα γίνονται άνω-κάτω! Η τεμπελιά, η ζήλεια και η βία μπαίνουν σε κάθε γωνιά του σχολείου. Οι δάσκαλοι φέρονται αλλόκοτα και οι μαθητές επιβραβεύονται, όταν παίζουν… βιντεοπαιχνίδια! Τότε, αναλαμβάνουν δράση η Σοφή Νεράιδα και οι βοηθοί της, τα Σοφά Πουλιά. Θα καταφέρουν, άραγε, να γεμίσουν, και πάλι, το σχολείο με αγάπη, γνώση και φιλία;»

Εκδοτική επιμέλεια: Γιώργος Β. Σκάθαρος

Κατεβάστε το βιβλίο: «Κόκκινη κλωστή μπλεγμένη»

Άδειες: Το παρόν έργο διατίθεται στο κοινό δωρεάν και διανέμεται ελεύθερα στο Διαδίκτυο σε μορφή ψηφιακού βιβλίου με άδεια Creative Commons [Αναφορά Δημιουργού – Πηγής Προέλευσης – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα].

Με τη σύμφωνη γνώμη του συγγραφέα και του εκδότη επιτρέπεται η αναπαραγωγή του έργου, η διανομή και η παρουσίαση στο κοινό υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: Αναφορά του δημιουργού – πηγής προέλευσης,  μη εμπορική χρήση, όχι παράγωγα έργα, παρουσίαση της άδειας διανομής.

Η Ειρήνη Σταματίου

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Marketing και Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων και εργάστηκε για πολλά χρόνια ως διευθύντρια σε τουριστικές επιχειρήσεις. Παράλληλα ασχολήθηκε με το θέατρο. Φοίτησε στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών και έκανε σπουδές θεατρολογίας. Επίσης παρακολούθησε μαθήματα στη σχολή κινηματογράφου του Σταυράκου και σεμινάρια υποκριτικής, αυτοσχεδιασμού, κινησιολογίας και πολυφωνικού τραγουδιού. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ηθοποιός και σκηνοθέτης. Ταυτόχρονα διδάσκει θέατρο σε σχολεία και ασχολείται με τη συγγραφή παιδικών βιβλίων και θεατρικών έργων. 

Επικοινωνία: [email protected]

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook