Νεοελληνική Γλώσσα Γ’ ΕΠΑΛ: Διαγώνισμα Προσομοίωσης, Άρης Ιωαννίδης, δωρεάν e-bookΝεοελληνική Γλώσσα Γ’ ΕΠΑΛ: Διαγώνισμα Προσομοίωσης, Άρης Ιωαννίδης, δωρεάν e-book

Διαγώνισμα προσομοίωσης: Νεοελληνική Γλώσσα, ΕΠΑΛ, Γ’ τάξη

Επιμέλεια: Άρης Ιωαννίδης

Έκδοση: Εκδόσεις schooltime.gr

Έτος Έκδοσης: 2014, Απρίλιος

Περιγραφή: Εκπαιδευτικό βοήθημα για τη Νεοελληνική Γλώσσα της Γ’ τάξης ΕΠΑΛ.

Εκδοτική επιμέλεια: Γιώργος Β. Σκάθαρος

Σε συνεργασία με έγκριτους εκπαιδευτικούς, το schooltime.gr παρουσιάζει μια νέα εκπαιδευτική σειρά με τίτλο «Διαγωνίσματα προσομοίωσης».

Κατεβάστε το βιβλίο: Διαγώνισμα προσομοίωσης: Νεοελληνική Γλώσσα, ΕΠΑΛ, Γ’ τάξη

Άδειες: Το ψηφιακό βιβλίο διανέμεται δωρεάν και αποκλειστικά από τον δικτυακό τόπο schooltime.gr

Αναδημοσίευση: Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του έργου (ολική, μερική ή Περιληπτική), με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ή άλλο, χωρίς τη γραπτή άδεια του Εκδότη και τη σύμφωνη γνώμη του συγγραφέα.

Διευκρίνιση: Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του ψηφιακού αρχείου σε οποιονδήποτε δικτυακό τόπο (συμπεριλαμβανομένου του δικτυακού τόπου scribd). Σε κάθε περίπτωση αναδημοσίευσης αρχείων κινούνται άμεσα -χωρίς προειδοποίηση στον διαχειριστή του δικτυακού τόπου ή του λογαριασμού- όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την προστασία των δικαιωμάτων του συγγραφέα και του εκδότη.

Τα εκπαιδευτικά βοηθήματα των Εκδόσεων schooltime.gr διατίθενται δωρεάν (αποκλειστικά μέσω του δικτυακού τόπου schooltime.gr) ως προϊόν κοινωνικής προσφοράς των δημιουργών.

Δείτε ακόμη: Εκδόσεις schooltime.gr: Εκπαιδευτικά βοηθήματα

 

Ο Άρης Ιωαννίδης

Γεννήθηκε το 1973 στο Βόλο. Το 1991 εισήχθη στο Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, απ’  όπου έλαβε το πτυχίο του το 1995. Από το 1996 ασχολήθηκε με ιδιαίτερα μαθήματα, ενώ από το 2006 διευθύνει το  «Φιλολογικό και Οικονομικό Φροντιστήριο», στο Βόλο με δύο εκπαιδευτήρια (1ο εκπαιδευτήριο: Τοπάλη 15–Δημητριάδος, 2ο εκπαιδευτήριο Κ. Καρτάλη 28–Δημητριάδος, τηλ. 24210 – 23227).