«Η Δεσποινίς Μαργαρίτα» με τη Δήμητρα Παπαδήμα στο θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη«Η Δεσποινίς Μαργαρίτα» με τη Δήμητρα Παπαδήμα στο θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη

Πικρή κωμωδία με τη Δήμητρα Παπαδήμα και τον Πέτρο Πέτρου

Το έργο του Ρομπέρτο Ατάυντε ανεβαίνει σε ελεύθερη απόδοση και διασκευή του Κωνσταντίνου Κυριακού και σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μποσταντζόγλου. Το ρόλο της «Δεσποινίς Μαργαρίτας» υποδύεται η Δήμητρα Παπαδήμα και στο ρόλο του μαθητή ο Πέτρος Πέτρου. Η «Δεσποινίς Μαργαρίτα» θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στο θέατρο «Αθήναιον» για δύο τριήμερα (13-14-15 και 20-21-22 Μαρτίου 2014).

Το έργο χαρακτηρίζεται από τον συγγραφέα του «τραγικοκωμικό». Έχει παιχτεί σε πάνω από 30 χώρες του κόσμου, και στην ουσία είναι μία έκρηξη συναισθημάτων. Η Δεσποινίς Μαργαρίτα μιλάει και βγάζει φωτιές, είναι μία αυταρχική αλλά συγχρόνως τραγική προσωπικότητα, μια σεξομανής και ανικανοποίητη μέγαιρα. Η Δεσποινίς Μαργαρίτα είναι αποφασισμένη να κάνει ένα μάθημα που θα μείνει αξέχαστο τόσο στους μαθητές της όσο και στους θεατές που θα αντέξουν να δουν και να ακούσουν τα λόγια της που ομολογουμένως “σπάνε” κόκκαλα. Θα την μισήσετε και θα την αγαπήσετε, θα την λυπηθείτε αλλά και θα εξαγριωθείτε μαζί της. Η Δεσποινίς Μαργαρίτα είναι ο δήμιος αλλά και το θύμα, είναι εξουσία αλλά και ένα πιόνι. Διδάσκει ένα μάθημα που θα φέρει αποτέλεσμα: Λύτρωση!

Παραστάσεις 

Θέατρο Αθήναιον: Βασ. Όλγας 35, Θεσσαλονίκη

Πέμπτη έως Σάββατο: 13-14-15 & 20-21-22 Μαρτίου 2014

Πέμπτη και Παρασκευή: 21:30

Σάββατο: 18:30 & 21:30

Είσοδος: 12 -10 – 8 Ευρώ