Ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη-έγκαιρη διάγνωση του Καρκίνου του ΜαστούΕνημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη-έγκαιρη διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού στο Κ.Α.Π.Η.  του Δήμου Θεσσαλονίκης  

Ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη-έγκαιρη διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, διοργανώνει το Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο του Μαστού «άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο 5ο παράρτημα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Θεσσαλονίκης (Αλεξανδρείας 27, τηλ. επικοινωνίας : 2310820110), στις 10:00.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

Χαιρετισμός:

-Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΚΑΠΗ, Λάζαρος Ζαχαριάδης.

-Πρόεδρος του Δ.Σ. Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του Μαστού «άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, Ελένη Ντελιοπούλου. 

Ομιλίες :

– «περί γυναικών ο λόγος», Κοινωνική Λειτουργός του ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης, Αθανασία Κόλυζα.

– «Η πρόληψη του καρκίνου του μαστού στην κοινότητα. Ο ρόλος του Οικογενειακού Ιατρού», Γενικός Οικογενειακός Ιατρός, Ελένη Α. Πασχαλίδου.

– «προσωπική εμπειρία», εκπαιδευμένη Εθελόντρια του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του Μαστού «άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, Χρύσα Παυλίδου.

• Επισημαίνεται ότι, μετά το πέρας της εκδήλωσης θα τιμηθούν γυναίκες-μέλη του ΚΑΠΗ για το φιλανθρωπικό τους έργο και για την εθελοντική προσφορά τους στη λειτουργία του κέντρου.