«Σχεδιαγράμματα Εκθέσεων, Β’ Γυμνασίου» της Μαρίας Αθανασίου. Δωρεάν βοήθημα, Εκδόσεις schooltime.gr«Σχεδιαγράμματα Εκθέσεων, Νεοελληνική Γλώσσα Β’ Γυμνασίου»

Δωρεάν βοήθημα

Συγγραφέας: Μαρία Αθανασίου

Έκδοση: Εκδόσεις schooltime.gr
Έτος Έκδοσης: 2014, Φεβρουάριος
ISBN: 978-618-80978-2-7
Περιγραφή: Εκπαιδευτικό βοήθημα για τη «Νεοελληνική Γλώσσα» της Β’ τάξης του Γυμνασίου.
Εκδοτική επιμέλεια: Γιώργος Β. Σκάθαρος

 

Κατεβάστε το βιβλίο: «Σχεδιαγράμματα Εκθέσεων, Νεοελληνική Γλώσσα Β’ Γυμνασίου»

Άδειες: Το ψηφιακό βιβλίο διανέμεται δωρεάν και αποκλειστικά από τον δικτυακό τόπο schooltime.gr

Αναδημοσίευση: Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του έργου (ολική, μερική ή Περιληπτική), με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ή άλλο, χωρίς τη γραπτή άδεια του Εκδότη και τη σύμφωνη γνώμη του συγγραφέα.

Διευκρίνιση: Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του ψηφιακού αρχείου σε οποιονδήποτε δικτυακό τόπο (συμπεριλαμβανομένου του δικτυακού τόπου scribd). Σε κάθε περίπτωση αναδημοσίευσης αρχείων κινούνται άμεσα -χωρίς προειδοποίηση στον διαχειριστή του δικτυακού τόπου ή του λογαριασμού- όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την προστασία των δικαιωμάτων του συγγραφέα και του εκδότη.

Τα εκπαιδευτικά βοηθήματα των Εκδόσεων schooltime.gr διατίθενται δωρεάν (αποκλειστικά μέσω του δικτυακού τόπου schooltime.gr) ως προϊόν κοινωνικής προσφοράς των δημιουργών.

Δείτε ακόμη: Εκδόσεις schooltime.gr: Εκπαιδευτικά βοηθήματα

 

Η Μαρία Αθανασίου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία. Eίναι απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας του Α.Π.Θ. με ειδίκευση στην κλασική φιλολογία. Τα τελευταία οκτώ χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης ενώ έχει εργαστεί και σε δημόσια σχολεία. Επιπλέον, πειραματίζεται με την online εκπαίδευση και είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο MA Technology, Education and Learning του πανεπιστημίου του Leeds.

Επικοινωνία: mathanasiou.filologos@gmail.com