«Φιλοσοφικός λόγος: Γ’ Λυκείου», Α. Γ. Αλεξανδρίδης. Δωρεάν βοήθημα, Εκδόσεις schooltime.«Αρχαία Ελληνικά Γ’ Λυκείου, Φιλοσοφικός λόγος, Συνοπτικές σημειώσεις»

Δωρεάν βοήθημα
Συγγραφέας: Αλέξανδρος Γ. Αλεξανδρίδης

Έκδοση: Εκδόσεις schooltime.gr
Έτος Έκδοσης: 2014, Ιανουάριος
ISBN: 978-618-80978-1-0

Περιγραφή: Εκπαιδευτικό βοήθημα για το μάθημα των Αρχαίων ελληνικών, «Φιλοσοφικός λόγος» της Γ’ τάξης του Λυκείου.

Εκδοτική επιμέλεια: Γιώργος Β. Σκάθαρος

Κατεβάστε το βιβλίο: «Αρχαία Ελληνικά Γ’ Λυκείου, Φιλοσοφικός λόγος, Συνοπτικές σημειώσεις»

Άδειες: Το ψηφιακό βιβλίο διανέμεται δωρεάν και αποκλειστικά από τον δικτυακό τόπο schooltime.gr

Αναδημοσίευση: Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του έργου (ολική, μερική ή Περιληπτική), με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ή άλλο, χωρίς τη γραπτή άδεια του Εκδότη και τη σύμφωνη γνώμη του συγγραφέα.

Διευκρίνιση: Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του ψηφιακού αρχείου σε οποιονδήποτε δικτυακό τόπο (συμπεριλαμβανομένου του δικτυακού τόπου scribd). Σε κάθε περίπτωση αναδημοσίευσης αρχείων κινούνται άμεσα -χωρίς προειδοποίηση στον διαχειριστή του δικτυακού τόπου ή του λογαριασμού- όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την προστασία των δικαιωμάτων του συγγραφέα και του εκδότη.

Τα εκπαιδευτικά βοηθήματα των Εκδόσεων schooltime.gr διατίθενται δωρεάν (αποκλειστικά μέσω του δικτυακού τόπου schooltime.gr) ως προϊόν κοινωνικής προσφοράς των δημιουργών.

Ο Αλέξανδρος Γ. Αλεξανδρίδης

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 2 Σεπτεμβρίου 1977 και είναι απόφοιτος της κλασικής ειδίκευσης του Τμήματος Φιλολογίας του Α.Π.Θ. Είναι παντρεμένος με την Καλλιόπη Κόρτη και έχουν μαζί δύο κόρες. Ζει στη Θεσσαλονίκη και υπηρετεί στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση από το 2005. Το λειτούργημα του εκπαιδευτικού τον γοητεύει πάντα. Επομένως, ικανοποίησε ένα παιδικό και νεανικό του όνειρο, να βρίσκεται δηλαδή στην τάξη δίπλα σε νέους ανθρώπους, συμβάλλοντας στην πνευματική και ψυχική τους ωρίμανση. Επιπλέον, πάντα τον εντυπωσιάζει η συγγραφή, την οποία αντιλαμβάνεται προπάντων ως εκτόνωση. Έχει κατά καιρούς εκπονήσει βοηθητικές σημειώσεις για τα διδασκόμενα φιλολογικά μαθήματα του Ημερησίου Γενικού Λυκείου, καθώς και άλλα κείμενα γενικού προβληματισμού. Επικοινωνία;: sapiens@sch.gr

© schooltime.gr