Ο «Μύλος των Ξωτικών» για τρίτη χρονιά στην πόλη των ΤρικάλωνΟ «Μύλος των Ξωτικών» για τρίτη χρονιά στην πόλη των Τρικάλων

Η ομορφότερη χριστουγεννιάτικη ιστορία ξετυλίγεται για τρίτη χρονιά στην πόλη των Τρικάλων. Ο Αι Βασίληs, τα ξωτικά του, ο «καλός Σκρούτζ» και η όμορφη «Νεράιδα Βιολάντα» ετοίμασαν το μεγαλύτερο Εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών και γλυκισμάτων. Επέλεξαν ένα μαγικό τόπο… τον παλιό «Μύλο Ματσόπουλου», δημιούργησαν ένα υπέροχο χωριό, ζεστό και φιλόξενο, και το μεταμόρφωσαν σε έναν παραμυθένιο… «Μύλο των Ξωτικών».

Για 38 ολόκληρες ημέρες (έως τις 5 Ιανουαρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ) ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών και οι αναρίθμητοι βοηθοί του σας περιμένουν στο ομορφότερο χωριό και μεγαλύτερο Εργοστάσιο του Aι Βασίλη, που όμοιό του δεν είδατε ποτέ. Δημιούργησαν έναν χώρο, χαράς, δημιουργίας, ελπίδας και γλυκών Χριστουγεννιάτικων τοπικών γεύσεων.

Ο Δήμος Τρικκαίων, η e-Trikala Α.Ε. και εκατοντάδες δημότες εθελοντές ανοίγουν της αγκαλιά τους για όλους τους επισκέπτες τους. Επιπλέον, οι τοπικές επιχειρήσεις και επαγγελματίες της περιοχής αναλαμβάνουν μια μεγάλη πρωτοβουλία και υποδέχονται το κοινό με απίστευτες εκπτώσεις και ποιοτικές παροχές.

Για πληροφορίες σχετικά με τον «Μύλο των Ξωτικών», επικοινωνήστε:

Info: 24310 38890 – 24310 74442 & 24310 22899

Email: [email protected]