Παρουσίαση του βιβλίου «ΤΟ ΑΛΟΓΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ» στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη ΧαριλάουΠαρουσίαση του βιβλίου «ΤΟ ΑΛΟΓΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ» στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου

Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, στις 7.00 το απόγευμα, το βιβλίο «ΤΟ ΑΛΟΓΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ» της Αρχοντούλας Διαβάτη θα παρουσιαστεί στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου. Το βιβλίο θα προλογίσουν η Αγγελική Μαυροπούλου και η Μαρία Λάτσαρη, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει η Λαμπρινή Παπάζογλου.

Η Αρχοντούλα Διαβάτη Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, όπου ζει και εργάζεται.

Σπούδασε Νομικά και Νεοελληνική φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Δικηγόρησε για λίγο και μετά διορίστηκε προσωρινά –ουδέν διαρκέστερον του πρόσκαιρου – στο Δημόσιο και εργάστηκε ως καθηγήτρια νομικός στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Έχει εκδώσει, ένα λογοτεχνικό χρονικό, ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, στο Ροδακιό το 2004 και ΤΟ ΑΛΟΓΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, μυθιστορίες στις Νησίδες, το 2012. Διηγήματά της δημοσιεύτηκαν στο παλιό ΑΝΤΙ, στο ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ, στο ΕΝΕΚΕΝ, στην ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, στον ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑ, στον ΠΟΡΦΥΡΑ, στο ΠΛΑΝΟΔΙΟΝ, στα Κυπριακά περιοδικά ΑΚΤΗ και ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ και στα διαδικτυακά lexima, ΔΙΑΣΤΙΧΟ και bookpress.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή (τηλεφωνική ή δια ζώσης). Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας, ενώ θα υπάρξει λίστα αναμονής σε περίπτωση υπεράριθμων εγγραφών

Δηλώσεις συμμετοχής:

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου

Νικάνορος 3 & Στ. Νούκα

Τηλ. 2310 324666