«Μαθηματικά Γ’ Λυκείου: Θεωρία, Θετικής - Τεχνολογικής» δωρεάν βοήθημα, Νικόλαος Σ. Μαυρογιάννης«Μαθηματικά Γ’ Λυκείου: Θεωρία, Θετικής – Τεχνολογικής» δωρεάν βοήθημα

Συγγραφέας: Νικόλαος Σ. Μαυρογιάννης

Περιγραφή: Εκπαιδευτικό βοήθημα για τα Μαθηματικά Θετικής – Τεχνολογικής Κατεύθυνσης της Γ’ τάξης του Λυκείου.

Κατεβάστε το βιβλίο σε μορφή pdf:

Λήψη αρχείου

 

Δείτε επίσης: «Μαθηματικά Γ’ Λυκείου: Ασκήσεις, Θετικής – Τεχνολογικής», «Άλγεβρα Α’ Λυκείου»

Άδειες: Το ψηφιακό βοήθημα δημοσιεύεται στο schooltime.gr και προσφέρεται δωρεάν στους επισκέπτες του για ελεύθερη online ανάγνωση-λήψη (και προσωπική χρήση) με την άδεια του συγγραφέα κ. Ν. Σ. Μαυρογιάννη.

 

Ο Νικόλαος Μαυρογιάννης

Γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου 1953 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Δραπετσώνα όπου και τελείωσε το σχολείο. ‘Εχει πτυχίο από το τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς επίσης Μaster και Διδακτορικό δίπλωμα στα Καθαρά Μαθηματικά από το ίδιο τμήμα. Υπηρετεί στη Δημόσια Εκπαίδευση από το 1980. ‘Έχει διδάξει στο Λύκειο Κάτω Τιθορέας, στο 5ο Γυμνάσιο Ν. Σμύρνης, στο 3ο Λύκειο Ν. Σμύρνης και στο τμήμα Μαθηματικών του Παν. Αθηνών. Στο Λύκειο της Ευαγγελικής Σχολής μετατέθηκε το 2005.

Είναι παντρεμένος με τη μαθηματικό Μαρία Αρμάγου καί έχουν δύο παιδιά, την Άννα, Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ, MSc, PhD που είναι λέκτωρ στην Bartlett School of Graduate Studies (University College London) και τον Σπύρο που φοιτά στο τμήμα Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Προσωπική Ιστοσελίδα