Ιστορία κατεύθυνσης Γ’ λυκείου - Διαγράμματα ενοτήτων. Δωρεάν βοήθημα του Σωτήρη Γκαρμπούνη Ιστορία Γ’ λυκείου, δωρεάν βοήθημα

Διαγράμματα ενοτήτων, Θεωρητική κατεύθυνση

Συγγραφέας: Σωτήρης Γκαρμπούνης

ISBN: 978-618-80632-7-3

Έκδοση: Εκδόσεις schooltime.gr

Περιγραφή: Ψηφιακό εκπαιδευτικό βοήθημα για το μάθημα της Ιστορίας (Θέματα Νεοελληνικής Ιστορίας) θεωρητικής κατεύθυνσης της Γ’ τάξης του Λυκείου.

Κατεβάστε το βιβλίο: Ιστορία κατεύθυνσης Γ’ λυκείου – Διαγράμματα ενοτήτων

Άδεια διανομής – Αναδημοσίευση: Το εκπαιδευτικό βοήθημα διανέμεται ελεύθερα στο Διαδίκτυο σε μορφή ψηφιακού βιβλίου με άδεια Creative Commons [Αναφορά Δημιουργού – Πηγής Προέλευσης – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα].

Με τη σύμφωνη γνώμη του συγγραφέα και του εκδότη επιτρέπεται η αναπαραγωγή του έργου, η διανομή και η παρουσίαση στο κοινό υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις: Αναφορά του δημιουργού – πηγής προέλευσης (απαραίτητη η παροχή ενεργού συνδέσμου στον δικτυακό τόπο του εκδότη), μη εμπορική χρήση, όχι παράγωγα έργα, παρουσίαση της άδειας διανομής.

……………………………

Ο Σωτήρης Γκαρμπούνης

Είναι φιλόλογος στη Δράμα. Μέχρι το 2006 εργάστηκε σε φροντιστήριο της πόλης. Από τότε περιφέρεται διορισμένος σε δημόσια σχολεία. Ενδιαφέρεται για πολλά αλλά ασχολείται με λίγα. Κάποια από αυτά φιλοξενούνται στο μπλογκ φιλολογικό…Δράμα.

Επικοινωνία: [email protected]