«Προαιώνιος Νόμος» ποιητική συλλογή του Δημήτρη Αρχοντή«Προαιώνιος Νόμος» (1985)

Ποιητική συλλογή του Δημήτρη Αρχοντή

Ο Δημήτρης Ευθ. Αρχοντής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγιά της Λάρισας. Στο ίδιο μέρος τον βρήκε απροσδόκητα ο θάνατος στις 7 Μαρτίου του 1985, στα 18 του χρόνια.

«…Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζεται μια επιλογή από τα γραπτά του, γραπτά που μαρτυρούν την έντονη ποιητική φυσιογνωμία του Δημήτρη, την ικανότητά του να προχωρεί πέρα από την ηλικία του, τη δυνατότητά του να συλλαμβάνει τη ζωή σ’ όλες τις αποχρώσεις της, με  μια ευθύνη κι έναν πόνο ψυχής, που όσοι καλά τον γνώρισαν δεν πρόκειται να λησμονήσουν…»

Κατεβάστε το βιβλίο: «Προαιώνιος Νόμος»

Άδειες: Η ψηφιακή έκδοση της ποιητικής συλλογής του Δημήτρη Αρχοντή δημοσιεύεται στο schooltime.gr με την άδεια του Μ.Π.Σ. Αγιωτών «Μιλτιάδης Δάλλας».

Το βιβλίο, στην έντυπή του μορφή, τυπώθηκε σε 500 αντίτυπα τον Ιούνιο του 1985 με έξοδα του Μ.Ε.Σ. Αγιάς «Μιλτιάδης Δάλλας». Την επιλογή των κειμένων και την επιμέλεια της έκδοσης έκαναν οι Δημητριάδης Γιώργος, Μπεχλιβάνης Θωμάς, Αρχοντής Ευθ. Αχιλλέας.

Επιμέλεια ψηφιακής έκδοσης: Αχιλλέας Ε. Αρχοντής

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις στο Newsroom schooltime.gr – Βρείτε μας στο Google News

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook